Στον τελικό οι συγκλονιστικοί Παίδες

Στον τελικό οι συγκλονιστικοί Παίδες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Παιδική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ η οποία σε έναν συγκλονιστικό αγώνα επικράτησε με 3-2 σετ του Πανερυθραϊκού στον ημιτελικό του φάιναλ φορ και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα αντιμετωπίσουν αύριο στις 19:00 στον τελικό τον νικητή του αγώνα Παναθηναϊκός-ΑΟ Παλλήνης. Το παιχνίδι είχε πολλά σκαμπανεβάσματα με την ΑΕΚ να κερδίζει στην παράταση το πρώτο σετ με 30-28, δείχνοντας μεγάλα ψυχικά αποθέματα. Ο Πανερυθραϊκός αντέδρασε και εκμεταλλευόμενος κάποια λάθη των παικτών του “Δικεφάλου” βρέθηκε μπροστά με 2-1 σετ. Η “Ένωση” όμως δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα καθώς κατάφερε με εξαιρετική προσπάθεια από όλα τα παιδιά να ισοφαρίσει σε 2-2 κερδίζοντας με 25-22. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο τάι μπρέικ για τους παίκτες της ΑΕΚ που τα έδωσαν όλα και παρότι βρέθηκαν να χάνουν με 10-4 έκαναν απίστευτο παιχνίδι κερδίζοντας με 15-13 και 3-2 αντίστοιχα. Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί που ελπίζουν να συνεχιστούν και αύριο με την κατάκτηση της κούπας.

Οι αγώνες πραγματοποιούνται στο γήπεδο του Παναθηναϊκού “Τάφο του Ινδού” ο οποίος είναι και ο διοργανωτής του φάιναλ φορ. Κοντά στους μικρούς βρέθηκαν σήμερα οι έφοροι των ακαδημιών βόλει κοριτσιών, Κώστας Γαλώνης, Χρήστος Γαλανόπουλος και Γιώργος Πεφάνης, καθώς και ο προπονητής των ακαδημιών, Χάρης Σκουτελάκος, ο έφορος της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Νίκος Παναγιωτίδης και η αθλήτρια Μελίνα Ζίγκα.

Τα σετ: 30-28, 23-25, 21-25, 25-22, 15-13

Αγωνίστηκαν οι: Λούβαρης, Μαζωνάκης, Ηλιακόπουλος, Σωνάκης, Σπηλιοτόπουλος, Κοροβέση, Μπαλίνης Καρακουλάκης, Γαλούνης, Καλαντζάκης, Δεληγιάννης, Στρίκκα, Μάρης και Θεοδόσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X