Σάκοτα στο enwsi.gr: «Θα δώσουμε τα πάντα για νίκη στο Μονακό» (VIDEO)

Σάκοτα στο enwsi.gr: «Θα δώσουμε τα πάντα για νίκη στο Μονακό» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η αναμέτρηση με την Μονακό ήταν… πραγματικά σπουδαία και είχε πολλές συγκινήσεις από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Εν τέλει, η ΑΕΚ ήταν αυτή που κατάφερε να πάρει τη νίκη, αποκτώντας προβάδισμα ενόψει του μεγάλου επαναληπτικού στο Μόντε Κάρλο σε μία εβδομάδα (08/03, 21:30).

Για να έρθει το αποτέλεσμα αυτό έπρεπε να παίξουν αρκετά πράγματα τον… ρόλο τους και ένα εξ αυτών ήταν η παρουσία του Ντούσαν Σάκοτα. Ο αρχηγός της Βασίλισσας με μία ακόμα μεγάλη εμφάνιση έδωσε τον… ρυθμό στην ομάδα, όντας εκ νέου ο ηγέτης της. Μετά το πέρας του μεγάλου αγώνα μίλησε στο enwsi.gr και ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ πάει στο Μονακό μόνο για τη νίκη, ενώ »αποθέωσε» τον κόσμο για το… πάρτι που έστησε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ!

Η κουβέντα άρχισε με την τοποθέτησή του σχετικά με την αναμέτρηση στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. «Σίγουρα έγινε το πρώτο βήμα. Είχαμε πει όλοι μαζί στο ημίχρονο και το είπε και ο προπονητής, πως αυτό που έπρεπε να κάνουμε ήταν να κερδίσουμε και να μην κοιτάμε διαφορά και πόντους. Δεν είχαμε την πολυτέλεια αυτή άλλωστε. Κάναμε το πρώτο βήμα. Ουσιαστικά, ήταν ένα ημίχρονο σε αγώνα που κρατά… 80 λεπτά. Θα δώσουμε τα πάντα στη Γαλλία για να κερδίσουμε».

Παρά το γεγονός πως η Βασίλισσα είχε τη δυνατότητα να κερδίσει και πιο εύκολα, πήρε τη νίκη στον πόντο. Αυτό έχει τη σημασία του ενόψει του επαναληπτικού, όπως εξηγεί και ο αρχηγός. «Θεωρητικά μιλάμε για δύο πόντους, είτε χάσεις είτε κερδίσεις. Αλλά αυτό είναι θεωρία. Εγώ είμαι πάντα υπέρ του να κερδίζεις. Αυτό σου δίνει μια ψυχολογική ώθηση γιατί η νίκη είναι πάντα νίκη. Ασχέτως του συστήματος. Εμείς δεν πάμε πιο χαλαροί εκεί επειδή κερδίσαμε. Πάμε στο Μονακό για να δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να κερδίσουμε».

Όπως ήταν φυσικό, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την παρουσία του κόσμου, αλλά και τη στήριξή του από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. «Η ταπεινή μου άποψη, ήταν η καλύτερη μπασκετική ατμόσφαιρα, από την πρώτη μέρα που γύρισα στην ομάδα. Πραγματικά απίστευτη ατμόσφαιρα και ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ».

Κλείνοντας, έκανε τον… απολογισμό της αναμέτρησης, εξηγώντας το τι κρατάει, αλλά και το τι πετάει η ΑΕΚ από τη νίκη στο ΟΑΚΑ. «Πετάμε τα λάθη, αλλά τα… κρατάμε για να τα θυμόμαστε και να μην τα κάνουμε ξανά στον επαναληπτικό. Επίσης, κρατάμε τη συγκέντρωσή μας στην άμυνα, αλλά και τα ριμπάουντ».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X