Αρχηγός με τα όλα του

Αρχηγός με τα όλα του
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αμφιβολίες δεν υπήρχαν. Είναι εκείνος που φέρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, που σήκωσε πέρυσι το πρώτο τρόπαιο στην επιστροφή της ΑΕΚ, είναι εκείνος που θα βγει μπροστά στα εύκολα και στα δύσκολα. Και τώρα, που η Ενωση βρίσκεται σε φάση ανασυγκρότησης για να σώσει το φινάλε της χρονιάς και να φτιάξει το μέλλον της, ο Πέτρος Μάνταλος ηγείται σε αυτήν την πορεία.

Στο ματς με τη Λάρισα, ο Μάνταλος ήταν ο κινητήριος μοχλός της ΑΕΚ. Εκείνος που θα οργανώσει το παιχνίδι, εκείνος που θα ψάξει την τελική πάσα, που θα μαρκάρει, θα αλλάξει ρυθμό, θα κάνει τη διαφορά. Μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας να έπεσαν στους τρεις σκόρερ και ειδικά τους δύο που επέστρεψαν, αλλά ο πραγματικά πολυτιμότερος του ματς ήταν ο Μάνταλος.

Ο αρχηγός δεν είναι μόνο μέσα στο γήπεδο πρώτος, αλλά και εκτός. Η σημερινή αρχηγική παρέμβαση του στα Σπάτα αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα, πως ο Μάνταλος αποτελεί σημείο αναφοράς της ΑΕΚ. Και δεν είναι τυχαίο, πως όποιον σχηματισμό κι αν επιλέγει ο Χιμένεθ, περιλαμβάνει τον Μάνταλο στα σχέδια του για να έχει μια ηγετική παρουσία στην καρδιά της ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X