Λαρεντζάκης στο enwsi.gr: «Όσο πιο ψηλά σε Ελλάδα και Ευρώπη» (VIDEO)

Λαρεντζάκης στο enwsi.gr: «Όσο πιο ψηλά σε Ελλάδα και Ευρώπη» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η μεγάλη γιορτή του enwsi.gr για τα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του site κατάφερε να… ενώσει όλη την ΑΕΚ. Εκπρόσωποι όλων των αθλημάτων της Βασίλισσας βρέθηκαν στην εκδήλωση, με την ομάδα μπάσκετ να έχει πολύ δυναμική και έντονη παρουσία.

Ανάμεσα στις εκλεκτές παρουσίες ήταν και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο «Λάρυ» έδωσε το… σύνθημα για ακόμα περισσότερες νίκες στο μέλλον, ενώ εστίασε και στο παιχνίδι που έρχεται, κόντρα στην Γιουβέντους, στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Αρχικά, ο νεαρός γκαρντ της Βασίλισσας έδωσε τις ευχές του στο enwsi.gr «Να τα εκατοστήσετε, να τα χιλιάσετε. Είναι κάτι όμορφο που ασχολείστε τόσο πολύ με την ομάδα και δίνετε έγκυρες πληροφορίες στον κόσμο και να συνεχίσετε όσο πιο δυνατά μπορείτε για να φτάσετε όσο πιο ψηλά», στο σημείο εκείνο έκανε… δυναμική παρέμβαση ο Δημήτρης Μαυροειδής φωνάζοντας «Θα καεί η κάμερα!».

Απτόητος ο «Λάρυ», όμως έδωσε το στίγμα του για την επόμενη μέρα, τονίζοντας αυτά που πρέπει να περιμένει ο κόσμος της ΑΕΚ «Περισσότερες νίκες και όσο πιο ψηλά μπορούμε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δουλεύουμε καθημερινά και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στο μεγάλο παιχνίδι με την Γιουβέντους, την ερχόμενη Τρίτη (21/02, 19:30): «Είναι μια καλή και δύσκολη ομάδα. Είδαμε και το πώς νίκησε την Λιέτουβος Ρίτας. Θα έρθει στην Αθήνα για να διεκδικήσει τη νίκη και ό,τι της αναλογεί. Εμείς, όμως έχουμε δουλέψει και είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X