Ελονού στο enwsi.gr: «Να πανηγυρίσουμε την πρόκριση με τον κόσμο» (VIDEO)

Ελονού στο enwsi.gr: «Να πανηγυρίσουμε την πρόκριση με τον κόσμο» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η μεγάλη γιορτή του enwsi.gr για τα 4 χρόνια λειτουργίας κατάφερε να… ενώσει όλα τα αθλήματα της ΑΕΚ. Το τμήμα μπάσκετ ήταν ένα από αυτά που είχαν την… τιμητική τους, μιας και η μεγάλη προσπάθεια επιστροφής στην κορυφή, για την Βασίλισσα, έχει ήδη αρχίσει.

Ο Τσινεμέλου Ελονού ήταν ένας από τους παίκτες που βρέθηκαν στην εκδήλωση και μιλώντας στην κάμερα του enwsi.gr αναφέρθηκε στην εκδήλωση, ενώ απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο, ενόψει της μεγάλης «μάχης» κόντρα στην Γιουβέντους, την ερχόμενη Τρίτη (21/02, 19:30).

Αρχικά, ο αθλητικός σέντερ της Βασίλισσας μίλησε για την εκδήλωση. «Πραγματικά απολαύσαμε την εκδήλωση για τα τέσσερα χρόνια του enwsi.gr. Ήταν κάτι καινούργιο και ξεχωριστό για εμένα. Ήταν φανταστικά και είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα εδώ».

Όσον αφορά το μεγάλο παιχνίδι με την Γιουβέντους, τόνισε: «Τώρα ετοιμαζόμαστε να επιστρέψουμε στη δράση. Έχουμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι με την Γιουβέντους την Τρίτη. Ο προπονητής μας, προετοιμάζει όλη την ομάδα κατάλληλα για το παιχνίδι αυτό. Έχουμε μερικές μέρες να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Θα είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε μία ακόμα νίκη. Ξέρουμε πως θα είναι πολύ σκληρό παιχνίδι, όμως ευελπιστούμε να έχουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται, για να πανηγυρίσουμε μαζί την πρόκριση».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X