Επίθεση Καραπαπά σε δικαστήριο εναντίον φιλάθλου της ΑΕΚ!

Επίθεση Καραπαπά σε δικαστήριο εναντίον φιλάθλου της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O φίλαθλος της ΑΕΚ, Χρήστος Γαρυφάλλου, κατήγγειλε ότι ο Κωνσταντίνος Καραπαπάς της ΠΑΕ Ολυμπιακός του επιτέθηκε με απαράδεκτες εκφράσεις στο Ειρηνοδικείο κατά την εκδίκαση της υπόθεσης Περέιρα-Κασάμι, σε ακόμη μία… προκλητική παράσταση του υπαλλήλου της ομάδας του Πειραιά.

Ο κ. Γαρυφάλλου είχε καταθέσει μήνυση εναντίον των Βίτορ Περέιρα και Παϊτίμ Κασάμι μετά τον επεισοδιακό προημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, τον Μάρτιο του 2015, καθώς έκρινε ότι ο προπονητής και ο ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών προσέβαλαν την προσωπικότητά του με τις χειρονομίες που έκαναν προς τις εξέδρες μετά το αμφισβητούμενο γκολ του Φράνκο Χάρα που έδωσε τη νίκη-πρόκριση στην ομάδα τους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα» των Άρη Ασβεστά και Βασίλη Παπαθεοδώρου, στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6, o Χρήστος Γαρυφάλλου κατήγγειλε ότι κατά την εκδίκαση της συγκεκριμένης υπόθεσης την Τετάρτη, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Καραπαπάς, του επιτέθηκε φραστικά μέσα στο Ειρηνοδικείο Πειραιά και τον υποχρέωσε να ζητήσει αστυνομική συνοδεία, καθώς ένιωσε φόβο για τη σωματική του ακεραιότητα!

Αναλυτικά, είπε: «Καταρχήν, θα ήθελα να πω ότι δεν έχω τίποτα με τον κόσμο του Ολυμπιακού. Οι περισσότεροι φίλοι μου είναι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Και δεν καταλαβαίνω γιατί την… έπεσαν σε μένα και στον ανήλικο γιο μου στην εκπομπή του Τσουκαλά, όταν είχα κάνει τη μήνυση, με ακατανόμαστες, μάλιστα, εκφράσεις! Εγώ, το θέμα το έχω με τον κ. Περέιρα και τον κ. Κασάμι. Ένα ηθικό θέμα.

Ήταν να εκδικαστεί, λοιπόν, η αγωγή μου, προχθές, αλλά δεν μπόρεσε να παραβρεθεί η δικηγόρος μου, καθώς απουσίαζε στην Κρήτη. Έτσι, ζήτησα αναβολή, την οποία δεν δέχτηκε η έδρα. Μου είπε ότι πρέπει να πάρω άλλον δικηγόρο για την αναβολή. Βγάζω, οπότε, το τηλέφωνό μου, προκειμένου να καλέσω κάποιον και τότε, μου πέφτουν από την τσέπη 10 ευρώ. Πίσω μου ακριβώς ήταν ο κ. Καραπαπάς, ο οποίος μου φωνάζει: ”Σκύψε να πάρεις το μεροκάματό σου”.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X