Βάζει τις βάσεις πρόκρισης στα Χανιά (17:15 LIVE enwsi.gr)

Μπακασέτας: «Το σημαντικό είναι οι νίκες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρώτο ματς προημιτελικών στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά για την ΑΕΚ σήμερα το απόγευμα (17:15), με την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ να στοχεύει σε ένα σκορ… ασφαλείας ενόψει επαναληπτικού στο ΟΑΚΑ.

Οι “κιτρινόμαυροι” όπως έκαναν με τον Λεβαδειακό πριν δύο εβδομάδες, σκοπεύουν στο μηδέν στην άμυνα και στην επίθεση σε γκολ που θα δίνει προβάδισμα πρόκρισης στους “8”.

Ο Χιμένεθ άφησε στην Αθήνα Χριστοδουλόπουλο, Πατίτο, Λαμπρόπουλο και τους ανέτοιμους Τσιγκρίνσκι και Αλμέιδα.

Αναφορικά με την ενδεκάδα ο Ισπανός προπονητής έχει αρκετές σκέψεις και επιλογές. Και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και με τριάδα στην άμυνα, όπως επέλεξε και στη Βοιωτία στο πρώτο ματς με τον Λεβαδειακό. Σε μια τέτοια περίπτωση οι Κολοβέτσιος, Βράνιες και Ντίντακ θα είναι στο κέντρο της άμυνας μπροστά από τον Ανέστη, με τους Γκάλο ή Μπακάκη και Βινίσιους στα άκρα, τους Γιόχανσον και Σιμόες στον άξονα, με τον Μάνταλο δεκάρι και τους Μπακασέτα, Βάργκας και Αραούχο να διεκδικούν δύο θέσεις στην επίθεση.

Αν πάει με σύστημα 4-2-3-1, τότε οι Γκάλο ή Μπακάκης και Βινίσιους θα είναι στα άκρα, δίπλα σε Κολοβέτσιο και Βράνιες, ο Γιόχανσον με τον Σιμόες στο κέντρο με τον Μάνταλο σε ελεύθερο ρόλο και οι Μπακασέτας – Βάργκας στα άκρα, με τον Αραούχο φορ. Εκτός και αν παραμείνει ο Μάνταλος στα άκρα, με τον Μπακασέτα πίσω από τον φορ, ενώ υποψήφιοι είναι και οι Πέκχαρτ και Μεληκιώτης.

Η αποστολή της ΑΕΚ για το σημερινό ματς απαρτίζεται από τους εξής 19 παίκτες: Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Ντίντακ, Βράνιες, Βινίσιους, Γιόχανσον, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Βάργκας, Μάνταλος, Τσέλιος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Μεληκιώτης, Αραούχο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X