"Φουλ" για παίκτη από το... πάνω ράφι!

"Φουλ" για παίκτη από το... πάνω ράφι!
Photo Credits: INTIME

Το παιχνίδι με την Γιουβέντους βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στην παρούσα φάση, όμως στην ΑΕΚ δεν σταματούν εκεί. Αυτό γιατί στην ατζέντα βρίσκονται και τα μεταγραφικά της ομάδας. Η απόφαση για απόκτηση παίκτη στη θέση «3» είναι ειλημμένη και στην ομάδα εντείνουν την προσπάθεια για να αποκτηθεί παίκτης από την ξένη αγορά.

Ο παίκτης αυτός, όμως, δεν θα είναι της… σειράς. Τουναντίον, θα είναι από το… πάνω ράφι και ικανός να μπει με το «καλημέρα» και να κάνει τη διαφορά στην Βασίλισσα. Στην ΑΕΚ έχουν κατασταλάξει στα χαρακτηριστικά που θέλουν να έχει ο παίκτης (να δίνει σίγουρους πόντους, να βοηθάει στο οργανωτικό κομμάτι, αλλά και να ανταποκρίνεται στα αμυντικά του καθήκοντα) και άπαντες «χτενίζουν» την αγορά για την καλύτερη δυνατή λύση.

Ο χρόνος δεν είναι… σύμμαχος σε αυτή την περίπτωση, μιας και μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου, ημέρα κατά την οποία εκπνέει η προθεσμία για αλλαγές, κατά τη διοργανώτρια αρχή του Champions League, θα πρέπει να έχει προχωρήσει σε deal η ΑΕΚ, για να μπορεί να τον δηλώσει στη συνέχεια της διοργάνωσης, εφόσον ξεπεραστεί -πρώτα απ’ όλα- ο… σκόπελος της Γιουβέντους!

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X