«Τυπικό και κλασικό το μπάσκετ της ΑΕΚ, στόχος να σταματήσουμε τον Ούκιτς»

«Τυπικό και κλασικό το μπάσκετ της ΑΕΚ, στόχος να σταματήσουμε τον Ούκιτς»
Photo Credits: INTIME

Η πρώτη «μάχη» της ΑΕΚ κόντρα στην Γιουβέντους, για τα Play off του Champions League πλησιάζει. Ο Ζυρντούνας Ουρμπόνας, μέλος του τεχνικού επιτελείου των «κόκκινων» από την Ουτενά, μίλησε για την αναμέτρηση, εστιάζοντας στο μαρκάρισμα του Ρόκο Λένι Ούκιτς, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η Βασίλισσα.

Ο άμεσος συνεργάτης του Αντάνας Σιρέικα δήλωσε: «Η ΑΕΚ παίζει τυπικό και κλασικό μπάσκετ. Η άμυνά της δεν έχει πολλές επιλογές, αλλά βασίζεται σε μία σχολαστική και κλασική μέθοδο. Στην επίθεση, αρέσκεται στο “ένας εναντίον ενός”, ενώ τους αρέσουν να χτυπούν στα μις ματς μέσα στη ρακέτα. Ο Ούκιτς ο κύριος μοχλός τους. Βρίσκεται αρκετή ώρα στο παρκέ και μπορεί να μην είναι απειλητικός από παντού, αλλά προσφέρει πολλά στο παιχνίδι της ΑΕΚ, μετρώντας 5 ασίστ κατά μέσο όρο.

Στόχος μας είναι να σταματήσουμε τον Ούκιτς. Έχουμε ετοιμάσει το πλάνο μας και έχουμε διάφορες αμυντικές επιλογές. Εάν οι παίκτες μας παίξουν με την ίδια ενέργεια, όπως στα τελευταία τέσσερα ματς, τότε θα έχουμε ελπίδες. Είμαστε έτοιμοι και θα παλέψουμε για τη νίκη».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X