Στο «μικροσκόπιο» οι 10 κόντρα στην Κύμη

Στο «μικροσκόπιο» οι 10 κόντρα στην Κύμη
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε πάρα πολύ απέναντι στην Κύμη, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, όμως έχοντας ψυχραιμία και καθαρό μυαλό στο τέλος, σε άμυνα και επίθεση κατάφερε να φτάσει στην 13η νίκη της στο πρωτάθλημα της Basket League, χάρη στο τελικό 71-65. Μια νίκη που ήρθε με κόπο και… ιδρώτα για τη… μισή Βασίλισσα, φτιάχνοντας την ψυχολογία της ενόψει Γιουβέντους.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε έναν προς έναν τους παίκτες της Βασίλισσας μέσα από την κριτική του enwsi.gr:

Ρόκο Λένι Ούκιτς: Σε… ρηχά νερά ο «Rokopedia» κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αρκετά άστοχος και νευρικός από τα πρώτα λεπτά, δεν είχε καλές επιλογές στην επίθεση. Οργανωτικά δεν ήταν σε καλά επίπεδα, κάτι που φάνηκε και… κόστισε σε μεγάλο βαθμό στην Ένωση.

Ντόνι ΜακΓκραθ: Έβαλε μόλις ένα σουτ, αλλά τι σουτ! Είναι «clutch» παίκτης και το απέδειξε για μία ακόμα φορά. Μέχρι το τρίποντο στο 68-65 ήταν σε πολύ κακή βραδιά, όμως είναι τέτοια η ποιότητα και η ψυχολογία του που τον βοήθησαν να πάρει το πιο μεγάλο σουτ του αγώνα.

Τσινεμέλου Ελονού: Έδωσε πάρα πολλές μάχες και είχε πολύ θετική παρουσία στο διάστημα που αγωνίστηκε. Κέρδισε αρκετές μονομαχίες από τον Όρτον, αλλά ήταν αρκετά… ατσούμπαλος στην τελική προσπάθεια, καθώς θα μπορούσε κάλλιστα να είχε περισσότερους πόντους. Πολύ καλή και «γεμάτη» η παρουσία του.

Ντούσαν Σάκοτα: Ο κορυφαίος της Βασίλισσας με διαφορά. Ο αρχηγός πήρε την κατάσταση στα χέρια του πάρα πολλές φορές και παρά την γενική αστοχία, η παρουσία του ήταν καταλυτική για να αφυπνίσει άπαντες και να δώσει τις λύσεις που χρειάζονταν. Πανταχού παρών και πραγματικός αρχηγός για ένα ακόμα παιχνίδι.

Κώστας Βασιλειάδης: Επέστρεψε στη δράση και έδειξε με το… καλημέρα ορεξάτος και έτοιμος να προσφέρει. Είχε καλή παρουσία στο πρώτο μέρος και έδωσε λύσεις στην επίθεση. Παράλληλα και στην άμυνα είχε πολύ καλή παρουσία και συνέβαλε στο να γυρίσει η κατάσταση στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Δημήτρης Χαριτόπουλος. Έπαιξε ελάχιστα, με σκοπό να ρίξει… ξύλο και να προσφέρει ανάσες στον Ελονού. Έκανε την προσπάθειά του, αν και στα 2 λεπτά και κάτι που αγωνίστηκε δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα.

Μάικλ Ντίξον: Στο ξεκίνημα του αγώνα δεν πατούσε καλά και δεν έδωσε λύσεις. Όσο κυλούσε η ώρα, όμως έβρισκε ρυθμό και ανέβασε την απόδοσή του. Δεν απέφυγε τις περιττές ενέργειες, ταλαιπωρώντας αρκετά την μπάλα, όμως έκανε τη… δουλειά σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Γιαννούλης Λαρεντζάκης: Αμυντικά προσπάθησε πολύ, όμως είχε προβλήματα με τον Σχίζα. Προσπάθησε να βοηθήσει μέσα από την επίθεση, όμως ήταν αρκετά άστοχος. Δεν του βγήκαν οι φάσεις σε αρκετές περιπτώσεις, όμως συνέβαλλε κι αυτός στην ανατροπή και τη νίκη.

Τζαουάντ Ουίλιαμς: Επιθετικά ήταν… ακίνδυνος. Έβαλε το πρώτο τρίποντο του αγώνα και από εκεί και πέρα απολύτως τίποτα. Αμυντικά, όμως έκανε πολλή δουλειά και ήταν από τους παίκτες που διακρίθηκαν για την Βασίλισσα. Είχε αρκετές καλές στιγμές, ενώ περιόρισε σημαντικά τον Τσούπκοβιτς.

Γιώργος Τσαλμπούρης: Έπαιξε πολύ λίγο. Δεν κατάφερε να μπει στο κλίμα του αγώνα και δεν μπόρεσε να βοηθήσει σε κανένα σημείο την Βασίλισσα. Είχε «θέματα» στο μαρκάρισμα του Όρτον.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X