Μπρατσιάκος: «Κάναμε κατάθεση ψυχής, μέτρησαν τα λάθη»

Μπρατσιάκος: «Κάναμε κατάθεση ψυχής, μέτρησαν τα λάθη»
Photo Credits: INTIME

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του έμεινε ο Βασίλης Μπρατσιάκος, μετά το τέλος του αγώνα, εξηγώντας πως η διαφορά στα λάθη ήταν αυτή που έκρινε την αναμέτρηση.

Αρχικά δήλωσε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί έκαναν κατάθεση ψυχής σήμερα. Πήραμε σημαντικές αποφάσεις για την ομάδα. Αποφασίσαμε να αλλάξουμε δύο ξένους παίκτες. Σήμερα νομίζω είδαμε μια ίδια ομάδα που έμοιαζε με την Κύμη των προηγούμενων ετών. Μια ομάδα που παλεύει στην άμυνα και στην επίθεση ψάχνει να βρει την ελεύθερη πάσα και το καλύτερο σουτ. Τα παιδιά σήμερα έκαναν καταπληκτική δουλειά. Φτάσαμε μα ανάσα από τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας μας. Παίζαμε με μια πολύ μεγάλη ομάδα όμως.

Με έναν σπουδαίο προπονητή. Τα λάθη όμως μετράνε και εμείς είχαμε 19, ενώ η ΑΕΚ είχε 7. Ευτυχήσαμε τα ατού της ΑΕΚ να είναι εκτός ρυθμού στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Η Κύμη είναι εδώ, ζωντανή. Με τα δύο παιδιά που θα έρθουν, που είναι παίκτες ομάδας, θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Νομίζω θα μπορέσουμε να μείνουμε στην κατηγορία».

Για την συνύπαρξη με τον Όρτον: «Όλοι οι γάμοι δεν είναι ευτυχισμένοι. Δεν έχω παράπονο. Είναι καταπληκτικό παιδί. Προπονείται στα κόκκινα. Δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα. Έχει ενώσει την ομάδα σε μια δύσκολη εποχή. Περνάμε μια κρίση, αλλά ο Ντάνιελ είναι παρών και με την εμπειρία και τον χαρακτήρα του, μας δίνει πάρα πολλά. Όλα είναι θέμα περιβάλλοντος και χημείας, σε μία σχέση».

Ο Μανόλης Κουκουλάς από την πλευρά του είπε: «Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΚ γα τη νίκη. Για την ομάδα μου, έχω να πω ένα μπράβο στους συμπαίκτες μου και στο τεχνικό επιτελείο. Περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα. Ήμασταν λίγοι. Είχαμε και την ατυχία με τον Σχίζα. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό στη συνέχεια».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X