Ζντοβτς: «Δεν ήμασταν καλοί, κερδίσαμε από την άμυνα»

Ζντοβτς: «Δεν ήμασταν καλοί, κερδίσαμε από την άμυνα»
Photo Credits: INTIME

Ο Γιούρι Ζντοβτς, για μία ακόμα φορά ανέλαβε την ευθύνη για την κακή εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στην Κύμη, ενώ στάθηκε και στην παρουσία των παικτών του στην άμυνα.

Ο Σλοβένος προπονητής δήλωσε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ίσως να σας προκαλέσει έκπληξη, αλλά δεν είμαι απογοητευμένος. Περίμενα δύσκολο παιχνίδι. Δεν ήμασταν καλοί σήμερα. Πρώτος εγώ παίρνω την ευθύνη. Προετοιμαστήκαμε καλά μέσα στην εβδομάδα, ωστόσο υπήρχε κούραση, είχαμε και τη σκέψη μας, στο επόμενο ματς. Δεν μπορέσαμε να ξεφύγουμε στο σκορ, γιατί όταν είχαμε λίγο ρυθμό, χάναμε ελεύθερα σουτ. Αντιθέτως αυτοί σκόραραν μεγάλα σουτ.

Έτσι, έμειναν στο παιχνίδι οι αντίπαλοι. Κερδίσαμε μέσω της άμυνας, αν και δεν ήταν τέλεια. Ήταν σωστή όμως. Ο Βασιλειάδης έπρεπε να παίξει σήμερα. Χρειάζεται χρόνο για να βρει ρυθμό. Ο αντίπαλος έπαιξε σαν ομάδα, παρά το γεγονός ότι του έφυγαν δύο παίκτες μέσα στην εβδομάδα. Οι Λιθουανοί είναι δυνατή ομάδα. Ελπίζω να είμαστε σαφώς καλύτεροι στο επόμενο ματς και να βάλουμε τα ελεύθερα σουτ, που δεν τα βάλαμε σήμερα».

Για απόντες ενόψει Λιθουανίας: «Σίγουρα μας λείπει ο Μαυροειδής, μας λείπει και ο Μιλόσεβιτς. Ειδικά αυτοί οι δύο παίκτες γιατί έχουν παιχνίδι μέσα στη ρακέτα και μπορούν να επιτεθούν μέσα στο καλάθι. Αύριο ο Μαυροειδής θα προσπαθήσει να ξεκινήσει να προπονείται. Ο Μιλόσεβιτς ακόμα έχει πολύ πόνο και θα δούμε αύριο, ή την Δευτέρα. Υπάρχουν και άλλα προβλήματα. Ο Ρόκο έχει επίσης μυϊκούς σπασμούς, όπως μου είπε ο γιατρός, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X