Στα Ιωάννινα ο Σαβέβσκι για το ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK (VIDEO)

Στα Ιωάννινα ο Σαβέβσκι για το ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της Διεύθυνσης της ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK και του Υπεύθυνου του τμήματος Scouting των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Σαβέβσκι στη συνεργαζόμενη ομάδα Α.Ο. Ανατολής στα Ιωάννινα, το τριήμερο 28-30.01.2017, για σειρά δραστηριοτήτων.

Αναλυτικότερα το Σάββατο 28.01.2017 η Διεύθυνση παρακολούθησε αγώνες των τμημάτων του Α.Ο. Ανατολής και πραγματοποίησε εκπαιδευτικό σεμινάριο στους προπονητές της ομάδας, τόσο σε πρακτικό όσο και σε θεωρητικό επίπεδο.

Την Κυριακή 29.01.2017, το προσωπικό της ΑΕΚ παρακολούθησε αγώνες αγωνιστικών τμημάτων και το απόγευμα ακολούθησε ομιλία και παρουσίαση εκπαιδευτικών θεμάτων στους γονείς και τα παιδιά της Ακαδημίας στο πνευματικό κέντρο Ανατολής. Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας.

Οι δραστηριότητες ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα 30.01.2017, με την καταγραφή – αξιολόγηση ποδοσφαιριστών από όλη τη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα στο πλαίσιο των AEK FC YOUTH TRIALS που διεξάγονται σε επιλεγμένες πόλεις σε όλη τη χώρα. Οι προπονήσεις διεξήχθησαν σε δυο ζώνες (πρωινή και απογευματινή) και συμμετείχαν πάνω από 100 παιδιά γεννημένα από το 2001 έως 2006.

Στα επισυναπτόμενα βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε αποσπάσματα από όλες τις δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του τριημέρου.

Η Διεύθυνση του Δικτύου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τη συνεργαζόμενη ομάδα του Α.Ο. Ανατολής (Διοίκηση και προπονητές,) για την άψογη συνεργασία για την άρτια πραγματοποίηση των δραστηριοτήτων, καθώς και για την εξαιρετική φιλοξενία.

Στο επόμενο διάστημα θα συνεχιστούν τα AEK FC YOUTH TRIALS 2017 σε άλλες πόλεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις επόμενες δραστηριότητες, κοιτάζοντας το επίσημο website της ΠΑΕ ΑΕΚ, www.aekfc.gr όπως και τη σελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Facebook.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X