Μια ΑΕΚ με πολλά σημεία αναφοράς!

Μια ΑΕΚ με πολλά σημεία αναφοράς!
Photo Credits: INTIME

Η φετινή ΑΕΚ «χτίστηκε» από την αρχή της σεζόν με σκοπό να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Άλλωστε, με αυτό το σκεπτικό οι Μάκης Αγγελόπουλος και Γιούρι Ζντοβτς προχώρησαν στη στελέχωση του φετινού ρόστερ. Και με το σκεπτικό αυτό συνεχίζονται οι αλλαγές μέχρι στιγμής.

Η Ένωση αναμένεται να έχει στις τάξεις της τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, τις επόμενες εβδομάδες. Έτσι, ο Σλοβένος προπονητής αναμένεται να αποκτήσει έναν ακόμα παίκτη ικανό να κάνει τη διαφορά, ενώ θα μπορεί να δείξει την προσωπικότητά του στις δύσκολες στιγμές. Η φετινή ομάδα έχει παίκτες που αποτελούν σημεία αναφοράς (Ούκιτς, Ντίξον, Βασιλειάδης, Σάκοτα, Μαυροειδής) και η προσθήκη του Λουκά ανεβάζει κατακόρυφα το επίπεδο του ρόστερ.

Εξάλλου, μια ομάδα που έχει παίκτες-σημεία αναφοράς σε κάθε θέση είναι ικανή για πολύ μεγάλα πράγματα. Και η φετινή ΑΕΚ έχει δείξει πως παρά την ήττα στον ημιτελικό μπορεί να φτάσει πάρα πολύ μακριά τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Champions League. Η προσθήκη Μαυροκεφαλίδη «μιλά» από μόνη της…

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X