Μακεδόνας Βέροιας και Ακαδημία Σούδας στο δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ

Μακεδόνας Βέροιας και Ακαδημία Σούδας στο δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ένταξη δύο ακόμα ακαδημιών ποδοσφαίρου στο ανά την Ελλάδα Δίκτυό της ανακοινώνει η ΠΑΕ ΑΕΚ: τον σύλλογο ΑΕ Μακεδόνας Βέροιας, με υπεύθυνο τον αμυντικό της ΑΕΚ τη δεκαετία του ’90 Γιώργο Θεοδωρίδη, και την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας στα Χανιά.

Α.Ο. Μακεδόνας Βέροιας

Ο Α.Ο. Μακεδόνας Βέροιας που εδρεύει στο Νομό Ημαθίας. Υπεύθυνος της ακαδημίας και άμεσος συνεργάτης με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ για την επιτυχία της συνεργασίας και εφαρμογή του προγράμματος, θα είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, και άλλων ομάδων, κ. Γιώργος Θεοδωρίδης.

H Α΄ ομάδα αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας. Οι άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας βρίσκονται στο Λαζοχώρι, 3 χιλ. από την πόλη της Βέροιας, με φυσικό γήπεδο με χόρτο, με αποδυτήρια, γραφεία και χώρους αναψυχής πλήρως εξοπλισμένα. Η ακαδημία της ομάδας περιλαμβάνει όλα τα ηλικιακά τμήματα με αντίστοιχους προπονητές.

Η ΑΕΚ εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα και οι προσδοκίες της μέσα από τη συνεργασία με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ να γίνουν πραγματικότητα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Υπεύθυνος Ακαδημίας: κ. Θεοδωρίδης Γιώργος
Τηλ: 6988 564423
e-mail: giorgostheodoridis21@gmail.com

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας που εδρεύει στο Νομό Χανίων. Η ακαδημία λειτουργεί σε άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις σε γήπεδο με συνθετικό τάπητα, με αποδυτήρια, γραφεία και χώρους αναψυχής. Υπεύθυνος και πρωτεργάτης της προσπάθειας που γίνεται στην ακαδημία είναι ο κ. Παπαγεωργίου Αντώνης, ο οποίος θα είναι και άμεσος συνεργάτης με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ για την επιτυχία και εκπλήρωση των στόχων της συνεργασίας.

Η ακαδημία της ομάδας περιλαμβάνει όλα τα ηλικιακά τμήματα με αντίστοιχους προπονητές.

Η ΑΕΚ εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα και οι προσδοκίες της μέσα από τη συνεργασία με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ να γίνουν πραγματικότητα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Υπεύθυνος Ακαδημίας: Παπαγεωργίου Αντώνης
Τηλ: 6972 216024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X