Λουκάς προ των πυλών στην ΑΕΚ

Λουκάς προ των πυλών στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η περίπτωση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη μόνο… αδιάφορους δεν άφηνε τους ανθρώπους της ΑΕΚ τους τελευταίους μήνες. Κι αυτό γιατί στην ΑΕΚ έβλεπαν στο πρόσωπο του «Λου» τον παίκτη που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στην φροντ λάιν της ομάδας. Μάλιστα, οι τελευταίες εμφανίσεις του στην Κίνα έδειξαν πως ο 32χρονος σέντερ μπορεί να μπει άμεσα σε αγωνιστικό ρυθμό και να βοηθήσει την ομάδα.

Στην Ένωση, μάλιστα, έχουν λάβει τα… μέτρα τους και μάλιστα έχουν προχωρήσει πολύ την περίπτωση του Έλληνα σέντερ. Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και το μόνο που μένει είναι η ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του παίκτη. Αυτό αναμένεται να συμβεί άμεσα, καθώς η ομάδα του Έλληνα σέντερ στην Κίνα δεν θα μπει στα Play off του πρωταθλήματός της.

Ο Μαυροκεφαλίδης, μετά τη λύση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ έμεινε ελεύθερος στην αγορά, όμως δεν βρήκε πρόταση που να τον ικανοποιεί. Έτσι, τον Δεκέμβρη αναχώρησε για την Κίνα, αγωνιζόμενος με την φανέλα της Κινγκντάο, από το Πεκίνο. Εκεί το ένα νταμπλ νταμπλ διαδεχόταν το άλλο, με τον «Λου» να δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Έτσι, έπειτα από ενέργειες της διοίκησης της Βασίλισσας επετεύχθη συμφωνία, ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, με τον «Λου» να κάνει ακόμα πιο ισχυρή την φροντ λάιν της ομάδας, καθώς έρχεται να προστεθεί στους Ελονού, Μαυροειδή και Τσαλμπούρη.

Με την κίνηση αυτή, η οποία φέρει την υπογραφή του Μάκη Αγγελόπουλου, η Βασίλισσα αναμένεται να δυναμώσει στη θέση του σέντερ σε πολύ μεγάλο βαθμό, ενώ πλέον αναμένεται να γίνει μία ακόμα κίνηση, με παίκτη από την ξένη αγορά, ο οποίος θα καλύπτει την θέση του φόργουορντ.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X