Ντίξον στο enwsi.gr: «Χαρούμενος που είμαι ηγέτης της ΑΕΚ, αγαπώ τα πάντα στην ομάδα!»

Ντίξον στο enwsi.gr: «Χαρούμενος που είμαι ηγέτης της ΑΕΚ, αγαπώ τα πάντα στην ομάδα!»
Photo Credits: INTIME

Η πρώτη φάση του Champions League ολοκληρώθηκε και τα χαμόγελα έκαναν την εμφάνισή τους στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Η Ένωση κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, τερματίζοντας δεύτερη στον όμιλό της. Έναν πολύ απαιτητικό όμιλο, με ομάδες όπως η Μπεσίκτας, η Σάσαρι και η Παρτιζάν.

Η Ένωση, λοιπόν, ολοκλήρωσε την πρώτη φάση με ρεκόρ 9-5 και ετοιμάζεται για τα play off πρόκρισης στην «φάση των  16», έχοντας πλεονέκτημα. Σε αυτό το μήκος κύματος βρίσκεται και ο Μάικλ Ντίξον, ο οποίος για ένα ακόμα παιχνίδι πραγματοποίησε εμφάνιση πολύ υψηλού επιπέδου με τους 21 πόντους που πέτυχε, έχοντας και 6/9 τρίποντα, φανερώνοντας το πόσο αξιόπιστος είναι από την περιφέρεια.

Ο 26χρονος άσος μίλησε στο enwsi.gr για την πρόκριση της Βασίλισσας στην επόμενη φάση, ενώ εξήγησε τι καινούργιο μπορεί να περιμένει ο κόσμος από αυτόν, έπειτα από την υπογραφή του νέου συμβολαίου του με την ομάδα, δείχνοντας πως απολαμβάνει το να είναι εκ των ηγετών της…

Η κουβέντα ξεκίνησε με έναν σύντομο απολογισμό της πορείας στο Champions League, όπου το πρόσημο ήταν θετικό. «Πιστεύω ότι τα πήγαμε εξαιρετικά. Ήμασταν στον πιο δύσκολο όμιλο στο Champions League. Mε δύο πρώην ομάδες Ευρωλίγκας και με πολύ απαιτητικά παιχνίδια κάθε αγωνιστική. Ήταν δύσκολα όταν παίξαμε στην Τουρκία απέναντι στην Μπεσίκτας που παίζει σε μία από τις καλύτερες λίγκες της Τουρκίας. Η ισορροπία που είχαμε στον όμιλο; θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε».

Οι προηγούμενες μέρες κύλησαν εξαιρετικά για τον ίδιο, με αποκορύφωμα την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του με την Βασίλισσα, σε μια κίνηση που δείχνει πως η ομάδα ποντάρει πολλά σε εκείνον. «Είμαι απλά χαρούμενος και απλά συγκεντρώνομαι στο να βοηθάω την ομάδα αυτή την χρονιά. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Μου αρέσει εδώ, οι φίλαθλοι είναι απίστευτοι.

Ελπίζω να έρθει ακόμα περισσότεροι στο γήπεδο. Νιώθω χαρούμενος κι απλά θέλω να συνεχίσω συγκεντρωμένος στον επόμενο αντίπαλο. Ήταν κάτι πολύ σπουδαίο το ότι με εμπιστεύτηκε η διοίκηση της ομάδας και υπογράψαμε νέο συμβόλαιο και κάθε φορά θέλω να ανταποδίδω».

Με το νέο συμβόλαιο, μάλιστα, έγινε εντελώς ξεκάθαρο ότι οι αρμοδιότητές του αυξήθηκαν, όντας ηγέτης εντός παρκέ. Κάτι το οποίο ουδόλως τον αγχώνει. «Αγαπώ τους πάντες σε αυτή την ομάδα, όλοι είναι εξαιρετικοί μέσα κι έξω από το παρκέ. Είμαι απλά χαρούμενος που μπορώ να έχω… φωνή και να είμαι ένας από τους ηγέτες της ομάδας. Είναι κάτι που με γεμίζει σαν παίκτη και με βοηθά, ώστε να βγάζω τον καλύτερο εαυτό μου αγωνιστικά. Θέλω να συνεχίσω στο ίδιο τέμπο για να αποδείξω πως η στήριξη που είχα όλο αυτό το διάστημα δεν ήταν τυχαία».

Κλείνοντας, η κουβέντα πήγε και στη διοργάνωση του Champions League. Το πρώτο… βήμα με την πρόκριση στην επόμενη φάση έγινε, όμως κανείς δεν εφησυχάζει στην ομάδα. Άλλωστε, οι στόχοι όλων είναι υψηλοί και φτάνουν ως… το τέλος του δρόμου στη φετινή διοργάνωση. «Φυσικά και μπορούμε να το κατακτήσουμε», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Αμερικανού, που δείχνει και το… πνεύμα το οποίο διέπει την ομάδα, για να προσθέσει

«Πιστεύω πως υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στη λίγκα. Πρέπει να κοιτάς ένα παιχνίδι την φορά. Δεν μπορείς ν’ ανησυχείς για το Final Four και το τρόπαιο από τώρα. Πρέπει να συγκεντρώνεσαι στο παιχνίδι που πρέπει να πάρεις. Για όσο θα κοιτάμε ένα παιχνίδι την φορά και συγκεντρωνόμαστε στον αντίπαλό μας θα τα πηγαίνουμε καλά. Από το ξεκίνημα της σεζόν έχουμε δείξει την εικόνα αυτή και αυτό μας έχει βοηθήσει στα παιχνίδια του Champions League».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X