"Θα γίνει και στην ΑΕΚ ήρωας αν..."

Οπαδοί της Λας Πάλμας αποχαιρετούν τον Αραούχο και τον στέλνουν... ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην πρώτη του χρονιά στην Λας Πάλμας, ο Σέρχιο Αραούχο έβαζε γκολ και στον… ύπνο του. Μετά το τέλος της σεζόν, ομάδες από την Ισπανία και την Αγγλία, ήταν αποφασισμένες να ρίξουν ένα τσουβάλι με ευρώ, για να τον αποκτήσουν, αλλά ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεζ ήταν ανένδοτος. “Ήταν όντως πολλά τα λεφτά, αλλά ο Αραούχο δεν πωλείται” είχε δηλώσει ο πρόεδρος της Λας Πάλμας. Μετά ήρθαν τα εξωγηπεδικά ζητήματα, το γκολ με την Ρεάλ, η “καταδίκη” για την άρνηση αλκοτέστ. Παρόλα αυτά, όπως επιμένει ο Ισπανός δημοσιογράφος του ραδιοφώνου της Marca στην Κανάρια, Λίτο Χιμένεθ, μιλώντας στο enwsi.gr: “ο Αραούχο ήταν ένας ήρωας στην Λας Πάλμας. Και μπορεί να γίνει ήρωας και στην ΑΕΚ, αν προσέξει την ζωή του έξω από το γήπεδο”.

Όσο για το αγωνιστικό προφίλ του “Ελ Τσίνο”, ο Χιμένεθ που τον έχει παρακολουθήσει προσεκτικά για 2,5 σεζόν, τονίζει. “Έπαιζε στην κορυφή, συνήθως στο 4-3-3. Είναι ένας επιθετικός γρήγορος και πηγαίνει εύκολα στο ένας εναντίον ενός. Και είναι σκόρερ. Μπορεί να πετύχει γκολ από παντού”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X