Πιο «γεμάτη» και με καλύτερη ψυχολογία η Βασίλισσα!

Ομάδα με λύσεις για... όλα τα γούστα!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να κλείσει την πρώτη φάση του Champions League και να προσθέσει μία ακόμα νίκη στο… σακούλι, ολοκληρώνοντας με χαμόγελο τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Κόντρα στη Ζιελόνα Γκόρα είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, όμως αυτό μένει να αποδειχθεί και εντός παρκέ για την ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς. Η ήττα στην Πολωνία (78-75) «πλήγωσε» αρκετά την Βασίλισσα, όμως σε σχέση με το παιχνίδι στο «πράσινο βουνό», η Ένωση έχει δύο μεγάλες διαφορές τις οποίες μπορούμε να δούμε παρακάτω.

Πιο… γεμάτο ρόστερ

Στο παιχνίδι της Πολωνίας η ΑΕΚ παρατάχθηκε δίχως τους Βασιλειάδη και Μαυροειδή, όμως είχε και σαφές κενό κάτω από το καλάθι, μιας και ο Ράνταλ Φάλκερ δεν είχε καταφέρει να ανταποκριθεί σε όσα απαιτούσε ο ρόλος του. Παράλληλα και ο Νίκολα Ιβάνοβιτς βρισκόταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, με τον νέο τραυματισμό του να τον έχει επηρεάσει. Δύο μήνες αργότερα, η Βασίλισσα θα έχει ξανά τις ίδιες απουσίες (Βασιλειάδη, Μαυροειδή), όμως η παρουσία των Ελονού και ΜακΓκραθ κάνει ακόμα πιο… γεμάτο και επικίνδυνο το υπάρχον ρόστερ, δίνοντας δύο επιπλέον ποιοτικές λύσεις στα χέρια του Γιούρι Ζντοβτς.

Καλύτερη ψυχολογία

Πριν από την αναμέτρηση με τους Πολωνούς η ΑΕΚ ερχόταν από ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (78-67). Τώρα, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ναι μεν υπάρχει το… στραπάτσο στον ημιτελικό με τον Άρη, όμως οι νίκες, αλλά και οι εμφανίσεις, με Παρτιζάν και Απόλλωνα Πάτρας έχουν «φτιάξει» την ψυχολογία των παικτών, που θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις των τελευταίων ημερών.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X