Ζντοβτς: «Οπωσδήποτε νίκη με Ζιελόνα Γκόρα, δεν μας ενδιαφέρουν οι άλλοι»

Ζντοβτς: «Δεν ήταν εύκολο...»
Photo Credits: INTIME

Μονόδρομος είναι η νίκη για την ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Γιούρι Ζντοβτς, ο οποίος τόνισε πως η ΑΕΚ πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε την Ζιελόνα Γκόρα (25/01, 19:00), ενώ τόνισε πως δεν ενδιαφέρει κανέναν το αποτέλεσμα της Αβελίνο, όσον αφορά την απευθείας πρόκριση στους «16».

Ο Σλοβένος προπονητής δήλωσε: «Φτάσαμε στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου του Champions League. Eίναι ένα ματς, που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε, παρά τα προβλήματα τραυματισμών που έχουμε.

Η Ζιελόνα Γκόρα είναι πολύ επικίνδυνη και το απέδειξε και στο πρώτο ματς στην Πολωνία, όπου μας κέρδισε. Διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ και σίγουρα μόνο εύκολο δεν θα είναι για μας. Επίσης, έρχεται να παίξει χωρίς άγχος και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο. Είπα στους παίκτες μου να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και να βγάλουν στο παρκέ όσα έχουμε κάνει στις προπονήσεις.

Όσο αφορά στο ματς της Αβελίνο, που καθορίζει την απευθείας πρόκριση στους «16»: «Δεν μας ενδιαφέρει τι θα κάνει η Αβελίνο. Βασικά δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι αντίπαλοι μας. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X