Εισαγγελέας «μικρού Koriopolis»: «Η ΕΠΟ ήταν απρόθυμη να συνδράμει στη δίκη»!

Εισαγγελέας «μικρού Koriopolis»: «Η ΕΠΟ ήταν απρόθυμη να συνδράμει στη δίκη»!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην έδρα της Δίκης του «μικρού Koriopolis» η εισαγγελέας έδρας Βιργινία Σακελλαρόπουλου, σχετικά με την απροθυμία των προηγούμενων διοικήσεων της ΕΠΟ να συνδράμουν στη δίκη που εξέταζε τη χειραγώγηση ποδοσφαιρικών αγώνων και τις ποινικές ευθύνες φυσικών προσώπων.

Μεταξύ άλλων η Εισαγγελέας υποστήριξε: «Αντικείμενο της παρούσης δίκης ήταν η ακεραιότητα συγκεκριμένων ποδοσφαιρικών αγώνων. Ιδιαίτερα σημαντική θα ήταν η κατάθεση του αρμόδιου υπαλλήλου της ΕΠΟ, του συνδέσμου ακεραιότητας κ. Ι. Ντζούφρα. Στα καθήκοντα του υπεύθυνου ακεραιότητας είναι να αποτελεί σύνδεσμο και να ανταλλάσει πληροφορίες μεταξύ ποδοσφαιρικών και κρατικών αρχών σε θέματα που αφορούν χειραγωγημένους αγώνες.

Παρά τις προσπάθειες εντοπισμού του ως άνω μάρτυρος προς επίδοση της κλήσης, κυρίως μέσω της ΕΠΟ, υπήρξε απροθυμία μέγιστη και ως προς τη συνδρομή από την ΕΠΟ, αν ληφθεί μάλιστα υπόψη ότι ο συγκεκριμένος εκτός από σύνδεσμος ακεραιότητας της ΕΠΟ ήταν και υπάλληλος της ΕΠΟ. Ο μάρτυς τυγχάνει άφαντος.

Περαιτέρω ο μάρτυς Βαλαβάνης Κωνσταντίνος, υπάλληλος του ΣΔΟΕ, είπε ότι ελέχθηκαν οι λογαριασμοί του Περικλή Αμανατίδη (προπονητή), αλλά δεν βρέθηκαν ποσά που να κινούν υποψίες πέρα από κάποιες μικρές αποκλίσεις σε σχέση με τον μισθό του. Ο Βαλαβάνης τόνισε ότι δεν ελέχθηκαν λογαριασμοί των συγγενικών του προσώπων του Αμανατίδη. Για τους λοιπούς κατηγορούμενους ο μάρτυς ανέφερε ότι συγκεντρώθηκαν στοιχεία, πλην όμως δεν έτυχαν επεξεργασίας, λόγω εσωτερικών αναμορφώσεων του ΣΔΟΕ.

Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος, αδελφός του Θωμά Μητρόπουλου, ως μάρτυς υπερασπίσεως αυτού, κατέθεσε ότι ο Κούγιας είναι αναξιόπιστος καθόσον κάθε φορά καταθέτει διαφορετικά για το ίδιο θέμα. Επίσης ανέφερε ότι, σχετικά με τα ασυνήθιστα αποτελέσματα στο ποδόσφαιρο, ευκαιρίες χάνονται, παγκόσμια πρωταθλήματα έχουν χαθεί, πέναλτι χάνονται, κορυφαίοι παίκτες του κόσμου έχουν χάσει ευκαιρίες».

ΠΗΓΗ: sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X