Η άρση βαρών της ΑΕΚ ιδρύει τμήμα για ασυνόδευτα προσφυγόπουλα

Η άρση βαρών της ΑΕΚ ιδρύει τμήμα για ασυνόδευτα προσφυγόπουλα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μια ακόμη συγκινητική πρωτοβουλία προχώρησε το τμήμα άρσης βαρών της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα ο έφορος Νίκος Καραμπουρνιώτης ανακοίνωσε πως η «Ένωση» θα ιδρύσει τμήμα άρσης βαρών για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που ήρθαν από τη Συρία: «Σας ανακοινώνω ότι η ΑΕΚ σε λίγες ημέρες εντάσσει και ιδρύει στο τμήμα άρσης βαρών ομάδα προσφυγόπουλων που ήρθαν από τη Συρία στην Ελλάδα ασυνόδευτα. Για όσους Έλληνες δεν γνωρίζουν ελληνικά, ασυνόδευτος δεν σημαίνει τρομοκράτης ή κακοποιός.

Ως ασυνόδευτος ανήλικος νοείται ο υπήκοος τρίτης χώρας ή ανιθαγενής που δεν έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του και ο οποίος είτε εισέρχεται στην Ελληνική Επικράτεια χωρίς να συνοδεύεται από τον κατά το νόμο ή το έθιμο υπεύθυνο για την επιμέλεια του ενήλικο και για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η ανωτέρω κατάσταση είτε βρέθηκε χωρίς συνοδεία μετά την είσοδο του στη Χώρα. Αυτό σημαίνει ότι αυτά τα παιδιά ήρθαν εδώ ορφανά. Εμείς ως ΑΕΚ θα τα πάρουμε στην ομάδα, θα τα κάνουμε αθλητές και θα πάρουμε και το πρωτάθλημα προσφύγων της Ελληνικής ομοσπονδίας άρσης βαρών γιατί είμαστε και ΑΕΚ.

ΥΓ 1: Μαγκιά της ομοσπονδίας που έκανε πρωτάθλημα προσφύγων. Μακάρι τότε που ήρθαν και οι δικοί μου συγγενείς από τη Σμύρνη να είχαν κάποιους να ασχοληθούν πάνω σε αυτό.

Υ.Γ2 Ευχαριστούμε θερμά τους Σύριους προγόνους τους που το ’22 έκρυψαν στα σπίτια τους Μικρασιάτες Έλληνες για να μην τους σφάξουν οι Τσέτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X