Στο «μικροσκόπιο» οι 10 κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας

Στο «μικροσκόπιο» οι 10 κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ συνέχισε με φόρα, έπειτα από τη νίκη στο Βελιγράδι, κόντρα στην Παρτιζάν και δίχως να δυσκολευτεί έφτασε σε εμφατικό 88-69 κόντρα στον Απόλλωνα, στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Σε μια αναμέτρηση όπου οι παίκτες του Γιούρι Ζνοβτς είχαν ξεκάθαρο προσανατολισμό στο παιχνίδι τους και πήραν αυτό που ήθελαν, παρά τις απουσίες.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε έναν προς έναν τους παίκτες της Βασίλισσας μέσα από την κριτική του enwsi.gr:

Ρόκο Λένι Ούκιτς: Ξεκίνησε με καλό ρυθμό την αναμέτρηση και με διάθεση να βοηθήσει την ομάδα να πάρει από νωρίς τον έλεγχο. Τα δικά του σουτ «ξεκλείδωσαν» την άμυνα του Απόλλωνα και στη συνέχεια φρόντισε να κάνει… συντήρηση ενόψει της συνέχειας. Μεστή εμφάνιση από τον Κροάτη άσο για μία ακόμα φορά.

Ντόνι ΜακΓκραθ: Δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά πράγματα στο παρκέ. Έδωσε ανάσες όσο μπήκε, ενώ βοήθησε πολύ στην άμυνα. Είχε κάποια θέματα με αντίπαλο τον Βεργίνη, όμως σε γενικές γραμμές ήταν σε καλό επίπεδο η εμφάνισή του, καθώς και αυτός παίζει με την εμπειρία του σε πολλές περιπτώσεις.

Τσινεμέλου Ελονού: Αθόρυβος, αλλά άκρως αποτελεσματικός. Ο 29χρονος σέντερ δείχνει για μία ακόμα φορά πως ήταν το… κομμάτι που έλειπε όλο αυτό το διάστημα για την Βασίλισσα. Πολλή δουλειά στην άμυνα, αλλά και στον τομέα των ριμπάουντ, ενώ και στην επίθεση έβαλε τη μπάλα στο καλάθι, όποτε έβρισκε ευκαιρία. Θετικός για μία ακόμα φορά.

Μίλαν Μιλόσεβιτς: Ο «Μίνια» σε ρηχά νερά για μία ακόμα φορά. Αρκετά άστοχος, όμως το μαχητικό πνεύμα που βγάζει σε κάθε αγώνα τον βοηθά ώστε να είναι σημαντικός για την Ένωση. Δεν απέφυγε τα λάθη, όμως και αυτή τη φορά έπαιξε με φιλότιμο.

Δημήτρης Χαρτόπουλος: Αγωνίστηκε για 8 λεπτά και έδωσε ανάσες στους ψηλούς. Ήταν δεδομένο πως θα έπαιρνε χρόνο, μετά την απουσία του Μαυροειδή και στάθηκε στο ύψος του. Άλλωστε, σε παιχνίδια όπως αυτό είναι δεδομένο ότι θα βοηθήσει με την εμπειρία του.

Μάικλ Ντίξον: Είχε κάποιες στιγμές που απλά… τον χάζευες. Ο Αμερικανός ήταν εξαιρετικός και άκρως ουσιαστικός όσο αγωνίστηκε. Δεν πήρε «τραβηγμένα» σουτ, ενώ βοήθησε και στο κομμάτι της δημιουργίας. Είναι φανερό πως βρίσκεται στα… πάνω του, ιδίως μετά την και την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του.

Γιαννούλης Λαρενζάκης: Συνεχίζει να βρίσκεται σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα. Για ένα ακόμα παιχνίδι ο «Λάρυ» είχε θετική παρουσία και έδωσε πράγματα που είχε ανάγκη ο Γιούρι Ζντοβτς. Τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση ήταν θετικός, ενώ ήταν εξίσου ουσιαστικός και στον τομέα της δημιουργίας.

Διονύσης Σκουλίδας: Είχε… γεμάτη παρουσία στα 11 λεπτά που έπαιξε. Έδωσε λύσεις στην επίθεση με το τρίποντο που πέτυχε, ενώ και αμυντικά με τα ριμπάουντ του ήταν αυτός που έπρεπε. Πολύ καλή εμφάνιση από τον διεθνή φόργουορντ που «κερδίζει» χώρο στο rotation σταθερά.

Τζαουάντ Ουίλιαμς: Σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια είχε καλύτερη παρουσία εντός παρκέ. Έβαλε τα σουτ, ενώ και στην άμυνα δεν αντιμετώπισε προβλήματα. Ήθελε μια εμφάνιση σαν κι αυτή, ώστε να ανέβει ψυχολογικά και την βρήκε, σε ένα riming στο οποίο η ΑΕΚ τον χρειάζεται.

Γιώργος Τσαλμπούρης: Η μεγάλη αποκάλυψη της Βασίλισσας! Ο Έλληνας σέντερ για δεύτερο σερί παιχνίδι φωνάζει παρών, δείχνοντας πως έχει και το ταλέντο, αλλά και την ποιότητα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Προσέφερε θέαμα με τα καρφώματά του, ενώ και στην άμυνα ήταν εξαιρετικός. Από τις… αποκαλύψεις της ΑΕΚ!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X