Σάκοτα: «Διπλή νίκη, πάμε για δεύτερη θέση» (VIDEO)

Σάκοτα: «Διπλή νίκη, πάμε για δεύτερη θέση» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πανηγύρισε σπουδαία νίκη και έκανε σαφές βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League και ο Ντούσαν Σάκοτα χαρακτήρισε «διπλή» την επικράτηση απέναντι στην Λούντβιγκσμπουργκ, δίνοντας το… έναυσμα πως η Ένωση μπορεί να κατακτήσει την δεύτερη θέση του ομίλου.

Αρχικά δήλωσε: «Προφανώς και ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν αυτό το ματς και πόσο δύσκολος ο αντίπαλος που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Το δείξαμε στο ματς. Παλέψαμε σκληρά και επιστρέψαμε στο ματς. Δείξαμε χαρακτήρα και στο τέλος ευτυχώς πήραμε τη νίκη και τους βαθμούς. Ήταν σαν διπλή νίκη για εμάς.

Έχουν δείξει μέσα στη σεζόν ότι δεν παρατάνε τα ματς και κάνουν come back. Ήταν πίσω με μεγάλη διαφορά κι όμως γύρισαν το ματς. Παλεύουν και το ξέρουμε αυτό. Αλλά έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και είχαμε και κάποια προβλήματα τραυματισμών. Δείξαμε όμως χαρακτήρα όπως είπα και πριν και προχωράμε».

Σχετικά με τα επόμενα παιχνίδια του ομίλου επεσήμανε: «Αν κάνουμε το 2Χ2 έχουμε πιθανότητες να βγούμε δεύτεροι όπως είπα και χθες. Αυτός είναι ο στόχος μας. Το σημαντικότερο είναι ότι περνάμε μαθηματικά αλλά θέλουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X