Ελονού στο enwsi.gr: «Ακόμα περισσότερα καρφώματα για την ΑΕΚ» (VIDEO)

Ελονού στο enwsi.gr: «Ακόμα περισσότερα καρφώματα για την ΑΕΚ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το 2017 ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, για την ΑΕΚ, όσον αφορά την παρουσία της στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η Ένωση υποδέχτηκε τον Άρη και πραγματοποίησε εμφάνιση πολύ υψηλού επιπέδου. Σε τέτοιο σημείο, ώστε να φτάσει στη νίκη με το εμφατικό 81-61 και να δείξει πως δεν αποτελεί τυχαία την τρίτη δύναμη του ελληνικού μπάσκετ.

Παράλληλα, η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς φρόντισε να… συστήσει στο κοινό το «new boy in town». Ο λόγος για τον Τσινεμέλου Ελονού, ο οποίος από τα πρώτα κιόλας λεπτά του στο ΟΑΚΑ κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, αλλά και το χειροκρότημα. Η ενέργεια που έβγαλε στις δύο πλευρές του παρκέ ξεσήκωσε τον κόσμο, όσο και τα καρφώματά του. Άλλωστε, έλειψαν στον ΑΕΚτζή στιγμές… αεροπορίας!

Κατά την αποχώρησή του από το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων ο Αμερικανονιγηριανός σέντερ μίλησε στο enwsi.gr αναφερόμενος στις πρώτες εντυπώσεις του εντός των τειχών, εξήγησε τα αίτια της νίκης κόντρα στον Άρη, ενώ προϊδέασε τον κόσμο της ομάδας γι αυτά που μπορεί να περιμένει από εκείνον.

Διανύει πλέον τις πρώτες μέρες του στην ΑΕΚ και ως εκ τούτου έκανε έναν σύντομο απολογισμό της παρουσίας του στην Βασίλισσα. »Για να είμαι ειλικρινής, δεν έκανα όλα όσα χρειάζονται στο πρώτο παιχνίδι μου και η ομάδα έχασε, πράγμα που ήταν άκρως απογοητευτικό για όλους μας. Ήξερα, όπως και όλη η ομάδα, πόσο σημαντικό ήταν το δεύτερο παιχνίδι μου, ειδικά όσον αφορά τη βαθμολογία Έκανα αυτά που έπρεπε κόντρα στον Άρη και βοήθησα την ομάδα να κερδίσει. Ένιωσα καλύτερα που η ομάδα ήταν καλύτερη και έτσι είμαι χαρούμενος».

Κόντρα στον Άρη η Ένωση δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη, αν και όπως εξηγεί «δεν θα έλεγα με σιγουριά πως το παιχνίδι ήταν εύκολο, αλλά το αποτέλεσμα και το φινάλε του αγώνα έδειξε πως κερδίσαμε εύκολα, αλλά ήταν ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι. Έφαγα λίγο… ξύλο κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά έτσι είναι το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι ένα πολύ… αθλητικό πρωτάθλημα. Άρα, θα έλεγα πως το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο!».

Ο 29χρονος σέντερ έχει τεράστιο κίνητρο να βοηθήσει την Βασίλισσα, κάτι που φάνηκε από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια. Τι είναι αυτο, όμως που θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος; «Όταν έχω τη μπάλα στα χέρια μου μπορώ να κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα. Μπορώ να στήσω κάποια σκριν για τον Ρόκο (Ούκιτς), για τον Μάικλ Ντίξον, αλλά και για κάθε γκαρντ της ομάδας. Εάν μετά το σκριν μου δοθεί η ευκαιρία να καρφώσω, δεν θα την αφήσω να πάει χαμένη».

Παράλληλα, εξέφρασε και μία πεποίθησή του για τη συνέχεια. «Ελπίζω να είναι απλώς η αρχή. Αυτό θέλω να πιστεύω με την εμφάνισή μου», ήταν η… λακωνική απάντησή του.

Φυσικά, δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στην παρουσία του κόσμου, για τον οποίο μόνο καλά λόγια είχε να πει. «Φίλε, ήταν σπουδαίοι… πραγματικά σπουδαίοι! Ελπίζω να έχουμε ανάλογη ατμόσφαιρα σε κάθε παιχνίδι, δεν ξέρω ακόμα καλά τα… κατατόπια γιατί ήταν το πρώτο μου παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, όμως εύχομαι να έχουμε σε κάθε παιχνίδι ίδια ατμόσφαιρα. Ο κόσμος ήταν απίθανος!».

Κλείνοντας την κουβέντα, αναφέρθηκε και στο πιο αγαπημένο κομμάτι του, τα καρφώματα. «Ελπίζω να πραγματοποιήσω περισσότερα καρφώματα! Το κάρφωμα είναι το αγαπημένο μου πράγμα στο μπάσκετ και είναι ένα από τα πράγματα που μπορώ να κάνω πολύ καλά στο γήπεδο. Σίγουρα θέλω να προσφέρω ακόμα περισσότερα καρφώματα στο μέλλον».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X