Αποφασισμένοι να αλλάξουν την κατάσταση

Να κλείσει με χαμόγελα το 2016 (16:00, LIVE enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Τα τελευταία παιχνίδια δεν κύλησαν όπως θα ήθελαν άπαντες στην ΑΕΚ. Η εικόνα της ομάδας δεν ήταν ανάλογη με αυτή που μας είχε συνηθίσει η Ένωση, η οποία μετράει τρεις διαδοχικές ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη, στα τελευταία παιχνίδια. Παρ’ όλα αυτά, τα δύσκολα είναι… μπροστά για τους παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς, κάτι που γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ενόψει της συνέχειας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Το παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, κόντρα στον Άρη (07/01, 17:00) είναι προ των πυλών και στην Ένωση το μόνο που σκέφτονται είναι το πώς θα φτάσουν στη νίκη. Άλλωστε, δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα για τους παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς, μιας και τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα, μιας και οι Θεσσαλονικείς έχουν πλησιάσει επικίνδυνα στη βαθμολογία. Έτσι, εντός των τειχών βλέπουν ως την ιδανική ευκαιρία για να αναστραφεί το κλίμα, μετά τις άσχημες εμφανίσεις, αλλά και για να «ζεστάνουν» τον κόσμο ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Από την πλευρά τους, οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να πάρουν το αποτέλεσμα, κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, να διατηρηθούν στην τρίτη θέση και να στείλουν… μήνυμα ενόψει του ημιτελικού Κυπέλλου στο Αλεξάνδρειο (14/01).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X