Το enwsi.gr στην κοπή πίτας της πυγμαχίας (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το enwsi.gr στην κοπή πίτας της πυγμαχίας (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του τμήματος πυγμαχίας της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με σύνθημα «ΑΕΚ γερά και όλοι μια γροθιά» το «κιτρινόμαυρο» τμήμα έκοψε την βασιλόπιτα παρουσία παλιών και νέων αθλητών. Παράλληλα το παρών έδωσαν και εκπρόσωποι άλλων τμημάτων με το ποδόσφαιρο να εκπροσωπείται από τους Μπάρκα και Σιμόες, από το γυναικείο βόλεϊ παραβρέθηκαν, Καράτερζη και Ζίγκα μαζί με τον έφορο, Νίκο Παναγιωτίδη ενώ έδωσε το παρών και ο έφορος του χάντμπολ, Γιώργος Τριανταφύλλο και της άρσης βαρών, Νίκος Καραμπουρνιώτης. Την διοίκηση εκπροσώπησε η γενική γραμματέας, Σοφία Κάσκαρη. Ο έφορος του τμήματος, Νίκος Κοενάκης ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία του όπως επίσης και ο εκπρόσωπος του τμήματος, Χάρης Μαριόλης ο οποίος επίσης ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους με την ευχή το τμήμα πυγμαχίας να γνωρίσει και πάλι τις παλιές του δόξες. Η αίθουσα στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν γεμάτη με αθλητές, φίλους, παιδιά που έδειξαν στην πράξη πως η ΑΕΚ παραμένει μια γροθιά. Ανάμεσα τους ο παλιός προπονητής, Πανταζής Μαρκάκης, ο πρωταθλητής, Βαγγέλης Χατζής και οι Τιγκράν Ουζλιάν, Χάρης Κοντογιώργης, Νίκος Ανδρεάδης και Χρήστος Μιχαλόπουλος.

Η ΑΕΚ τίμησε και την παλιά της πρωταθλήτρια, Τζένη Τασίδου η οποία δεν ασχολείται πλέον ενεργά με την πυγμαχία ωστόσο έχει προσφέρει σημαντικές διακρίσεις στο τμήμα. Ο προπονητής, Αρτούρ Μικαελιάν ο οποίος επέστρεψε δυναμικά στην ομάδα τόνισε πως στόχος είναι να γίνει και πάλι πρωταθλήτρια: “Το 2017 να είναι για μας ένα χρόνο γεμάτο επιτυχίες όπως και για την Εθνική ομάδα. Να είστε σίγουροι πως εμείς εδώ θα δουλέψουμε σκληρά για να φτάσουμε την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει, πάλι πρωταθλήτρια”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X