Μεγάλο «κέρδος» ο Ελονού

Μεγάλο «κέρδος» ο Ελονού
Photo Credits: INTIME

Από το παιχνίδι στην Σικελία, κόντρα στην Σάσαρι, η ΑΕΚ δεν έχει πολλά πράγματα για να κρατήσει ενόψει της συνέχειας. Για την ακρίβεια, έχει ελάχιστα πράγματα τα οποία μπορούν να την βοηθήσουν από το παιχνίδι με την Σάσαρι. Ένα εξ αυτών, όμως ήταν η παρουσία του Τσινεμέλου Ελονού, ο οποίος από το ντεμπούτο του ακόμα έστειλε… μήνυμα ενόψει συνέχειας.

Ο Αμερικανονιγηριανός σέντερ είχε πολύ θετική εικόνα στα 13 περίπου λεπτά που αγωνίστηκε, έχοντας 5 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 τάπες, βγάζοντας πολλή ενέργεια στο διάστημα που αγωνίστηκε. Μάλιστα, πρόλαβε να χαρίσει και όμορφες στιγμές, τόσο με τα καρφώματά του, όσο και με την εντυπωσιακή τάπα πάνω στον Γκάνι Λαουάλ, δείχνοντας πως η ΑΕΚ έχει τον παίκτη που της έλειπε όλο αυτό το διάστημα.

Στην πρώτη παρουσία του ο 29χρονος άσος έβγαλε πολύ θετική εικόνα στο παρκέ, έδειξε έτοιμος να προσφέρει άμεσα και ενόψει των μεγάλων… μαχών με τον Άρη η ΑΕΚ μπορεί να υπολογίζει σε ένα πολύ αθλητικό κορμί, που τόσο της έλειπε. Ασφαλώς, όμως, θα πρέπει να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα επόμενα παιχνίδια και να δώσει τις απαιτούμενες ανάσες στον «λαβωμένο» Δημήτρη Μαυροειδή…

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X