Και Καζαμία 2017 έχω...

Και Καζαμία 2017 έχω...
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα… πούπουλα σας έχω πάντα. Τα γράφω, τα λέμε, με κράζετε, τα βρίσκουμε. Και μέρα που είναι, δεν μπορώ να σας αφήσω χωρίς να ξέρετε τι σας περιμένει στην χρονιά που μπήκε. Έτοιμο σας τον έχω τον Καζαμία για το 2017. Καλή και προσεκτική ανάγνωση.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για την μεταγραφή σέντερ μπακ. Υποψήφιοι ο Αβράαμ Παπαδόπουλος και ο Μέλμπεργκ που δεν την βγάζει μόνο με μια ψωροσύνταξη. Αινιγματικό ποστάρισμα στο facebook του Σιόβα από την Ισπανία, που έγραψε «έχω πάντα το τηλέφωνο ανοικτό, πάρε με εσύ και εγώ γυρνώ», με φωτογραφία ένα ακουστικό. Πάτησε like ο Μανιάτης και ο Ανατολάκης. Τελικά ο Ολυμπιακός αποφασίζει να κάνει επένδυση για την θέση του στόπερ και αποκτά τον εγγονό του Σούρερ που είναι εννιά χρονών.

Στον ΠΑΟΚ ο Ίβιτς καλεί σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου και καταγγέλει πως ο Τζαβέλλας, που εν τω μεταξύ έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, με προθέσεις υπονομευτικές για την ομάδα, έφαγε το εκλεράκι που ο κόουτς είχε φυλάξει για την λιγούρα μετά την προπόνηση. Ο Τζαβέλλας μιλά για σκευωρία και ζητά να γίνουν έρευνες, από τις οποίες θα βρεθούν τελικά ίχνη σοκολάτας στο μουστάκι του Λέο Μάτος.

Ο Ιμπάρμπο αγνοείται για 17η ημέρα. Υπήρξε μαρτυρία πως προσπάθησε να μπει στο προπονητικό κέντρο της Ρόμα, κρυμμένος στο πορτ μπαγκάζ του Ντε Ρόσι

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Η πρώτη του μηνός βρίσκει τον Παναθηναϊκό να έχει ολοκληρώσει μια σειρά από αλλαγές μέσα στον Γενάρη. Έχει λύσει το συμβόλαιο επτά παικτών, τριών φυσιοθεραπευτών, δυο γιατρών, τριών προπονητών ακαδημιών, ενός φροντιστή, μιας τηλεφωνήτριας στην ΠΑΕ, ενός χειριστή φαξ στην ΠΑΕ, ενός βοηθού κούριερ και του θυρωρού στο Απήλιον. Αυτό το τελευταίο προκαλεί μια μικρή ανωμαλία στην προπόνηση της ομάδας. Έξαλλος ο Ουζουνίδης απαιτεί από την διοίκηση νέο θυρωρό. Με την μεσολάβηση Στραματσιόνι, έρχεται δανεικός με οψιόν αγοράς, ο θυρωρός του προπονητικού της Ουντινέζε.

Ο Ιμπάρμπο αγνοείται για 31η ημέρα. Σύμφωνα με μαρτυρία γονδολιέρη εμφανίστηκε στην Βενετία να ψαρεύει κυπρίνους

ΜΑΡΤΙΟΣ

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την ρεβανς με την Οσμανλίσπορ. Στο πρώτο ματς στην Τουρκία, έχασε με 3-0. Μετά από πολύωρη ανάλυση για τις αιτίες της ήττας, στον Ολυμπιακό κατέληξαν στο συμπέρασμα πως η συννυφάδα του μπατζανάκη του προπονητή της Οσμανλισπορ που εκτός από σχεδιάστρια μόδας για παχουλές είναι και μάγισσα, κατάφερε να μετατρέψει σε ίωση την κατάρα του Καρντόσο να μην σκοράρει. Και κόλλησε όλη η ομάδα. Μετά από σύσκεψη κορυφής, αποφασίστηκε να ταξιδέψει ο Σάββας Θεοδωρίδης στα βάθη της Ανατολής για να βρει και να φέρει το ξόρκι. Επιστρέφει με άδεια χέρια και αποφασίζει να αντιμετωπίσει την κατάρα με την πατροπαράδοτη συνταγή με το μπουκαλάκι το λαδάκι και το επιστημονικά αναγνωρισμένο ξόρκι «στα όρη, στα άγρια βουνά».  Τα πράγματα γίνονται χειρότερα, ειδικά για τον Καρντόσο που όχι μόνο δεν σκοράρει, αλλά έχει και έντεκα δοκάρια. Ο Ολυμπιακός μένει στο 0-0 και αποκλείεται.

Ο Ιμπάρμπο αγνοείται για 62 μέρες. Εθεάθη σε καντίνα στο Βούπερταλ να καταναλώνει ποσότητες λουκάνικών χωρίς μουστάρδα.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Η κλήρωση στα ημιτελικά του κυπέλλου, φέρνει αντιμέτωπους τον Ολυμπιακό με τον ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης δηλώνει πως καλύτερα να είσαι προνοητικός και όχι μετά να τρέχεις και να μην φτάνεις και ανακοινώνει πως δεν θα κατεβάσει την ομάδα σ’ όλα τα υπόλοιπα ματς πρωταθλήματος, εις ένδειξη διαμαρτυρίας για όσα θα γίνουν. Ο Ολυμπιακός βγάζει πύρινη ανακοίνωση κατά του ΠΑΟΚ, του Σαββίδη, της πλατείας Ναβαρίνου, της ΔΕΘ και της Πύλης Αξιού. Στην σύσκεψη ασφαλείας πριν από το ματς, αποφασίζεται πως το καλύτερο για το ποδόσφαιρο και τη δημόσια τάξη, είναι να παιχθεί η πρόκριση σ’ ένα τίμιο και καθαρό κορώνα – γράμματα. Διαφωνία για το κέρμα, μπλοκάρει την διαδικασία. Να αποκλειστούν και οι δυο και να δοθεί η πρόκριση στην Λάρισα, προτείνει ο Αλέξης Κούγιας παρόλο που η ομάδα του έχει αποκλειστεί από τον πρώτο γύρο.

Ο Ιμπάρμπο αγνοείται για 93 μέρες. Τον είδαν σε γκαλερί στο Σαρλερουά να παζαρεύει πίνακα – απομίμηση του Ροντέν.

ΜΑΙΟΣ

Μ’ ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ συνεχόμενων νικών από τις 4 Γενάρη μέχρι και τις Μάη, η ΑΕΚ παίρνει και το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Ο Ζοσέ Μουρίνιο που ήδη έχει απολυθεί από την Γιουναϊτεντ όταν αποφάσισε να βάλει ένα πραγματικό λεωφορείο μπροστά στην εστία σε ματς με την Τότεναμ και μάλιστα διώροφο, ζητά από τον Ζοσέ Μοράις να τον προσλάβει ως βοηθό του. Του αφιερώνει και το τραγούδι «χωρίς εσένα νε, είμαι ένα τίποτα, μια κουκίδα στον χάρτη χαμένη» του στιχουργού Φιλοξενίδη που είναι και τρίτος ξάδελφος του Ζοσέ. Ο Μοράις όμως δηλώνει πως μετά το νταμπλ ολοκλήρωσε ως προπονητής και ως άνθρωπος και ανακοινώνει την απόφαση του να αποσυρθεί και να γίνει μοναχός σε βουδιστικό ναό στο Νεπάλ. Ο Τόμας Πέκχαρτ αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ και έχει μυθική πρόταση από την Παρί Σεντ Ζερμαίν και την Σανγκάι Σενχουάν. Προτιμά την Σενχουάν λόγω Πογιέτ. Στο πρώτο ματς ο Πογιέτ αφήνει τον Πέκχαρτ εκτός αποστολής και παίζει με σέντερ φορ τον Μπαρόχα, που λίγες μέρες πριν είχε επίσης πάρει με μεταγραφή. Στην απορία δημοσιογράφων «γιατί να παίξει φορ ένας τερματοφύλακας», ο Πογιέτ γίνεται έξαλλος και αντεπιτίθεται. «Μπορεί να έχουμε τον ίδιο μάνατζερ, αλλά έχουμε και την ίδια αγάπη για ποδόσφαιρο. Μπορεί να παίξει παντού».

Ο Ιμπάρμπο αγνοείται για 104 μέρες. Υπήρξε πληροφορία πως περνούσε την διώρυγα του Σουέζ πάνω σε πλοίο φορτηγό.

ΙΟΥΝΙΟΣ

Μετά από μεταγραφική σύσκεψη στον Παναθηναϊκό με την παρουσία Αλαφούζου, Ουζουνίδη, Λυμπερόπουλου, Άγγελου Διονυσίου και Γιάννη Ζουγανέλη, λαμβάνεται η απόφαση να κινηθεί η ομάδα για την απόκτηση μόνο Ελλήνων παικτών, όχι μεγαλύτερης ηλικίας από 20 χρονών και με όχι μεγαλύτερα συμβόλαια από 50χιλιάδες. Αποφασίζεται μεταγραφικό ταξίδι στην Αργεντινή με επισκέψεις σε γυμνάσια και λύκεια του Μπουένος Αϊρες. Δυο ανιψάκια του Ρότσα στο στόχαστρο, αλλά δεν είναι εύκολες περιπτώσεις. «Μάτια» του Παναθηναϊκού στο τουρνουά του 2ου συστήματος ναυτοπροσκόπων ανατολικής Αττικής. Σκέψεις να γίνει υπέρβαση με 18χρονο ταλέντο που κόπηκε από το τελευταίο Voice, όταν τραγούδησε το «η θάλασσα του Πειραιά», αλλά έχει καλή πρόταση από τα Χίλια Χείλια. Ο Ουζουνίδης απαιτεί από την διοίκηση να έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές πριν τον Ιούλιο και πριν ξεκινήσουν τα θερινά τμήματα των φροντιστηρίων για τις επόμενες Πανελλαδικές.

Ο Ιμπάρμπο αγνοείται για 135 μέρες. Εθεάθη σε ξαπλώστρα παραλίας στο Κανκούν, να διαβάζει κολομβιανό άρλεκιν και να πίνει γκαζόζα.

ΙΟΥΛΙΟΣ

Ετοιμάζεται να ξεκινήσει καλοκαιρινή προετοιμασία ο Ολυμπιακός, αλλά ακόμα δεν έχει κλείσει προπονητή, μετά την αιφνίδια απομάκρυνση του Μάρκο Σίλβα πέντε λεπτά μετά την επίσημη παρουσίαση  του από την ΠΑΕ. Ο Μάρκο Σίλβα είχε προσληφθεί στην θέση του Περέιρα, ο οποίος απολύθηκε αρχές του Ιούνη αφού είχε αντικαταστήσει τον Βίκτορ, ο οποίος είχε απολυθεί μετά από 13 μέρες στον πάγκο και ο οποίος είχε πάρει την θέση του Μπέντο που είχε φύγει με τις κλωτσιές . Οι υποψήφιοι για τον πάγκο του Ολυμπιακού είναι πολλοί. Μετά από πολύ σκέψη, καταλήγουν στην απόφαση να ξαναπροσλάβουν τον Μάρκο Σίλβα.  Όμως εν πτήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ο Σίλβα δηλώνει παραίτηση. Στο αεροδρόμιο είχε βρεθεί τυχαία ο Βίκτορ για να ταξιδέψει για διακοπές στους Κανάριους Νήσους και με συνοπτικές διαδικασίες προσλαμβάνεται. «Το ρεκόρ των 43 ημερών στον πάγκο, δεν είναι άπιαστο» δηλώνει ο Βίκτορ στην επίσημη παρουσίαση.

Ο Ιμπάρμπο αγνοείται για 166 μέρες. Κάποιοι είπαν πως τον είδαν στην Απύρανθο της Νάξου να συζητά για την θέση τεχνικού διευθυντή στην ομάδα βόλει του Παναξιακού.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Λίγο πριν τα πλέι οφ για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ο Ίβιτς καλεί σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου. Καταγγέλει πως ο Τζαβέλλας που για 18η συνεχόμενη φορά επέστρεψε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας μετά από τιμωρία, παρήγγειλε με το όνομα Ίβιτς, 25 μπουκάλια ιαλουρονικό από την εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη. Άμεση απάντηση του Τζαβέλλα που ζητά να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο και βγει σε παράθυρο στα Αποκαλυπτικά μαζί με τον Ίβιτς για να λυθεί το θέμα. Παρέμβαση Αθανασιάδη που καλεί τον Ίβιτς και τον Τζαβέλλα σε τριήμερο κάμπινγκ στον Αρμενιστή για να λύσουν τις διαφορές τους μακριά από τις κάμερες. Θα αποδεχθούν την πρόσκληση, θα αράξουν δέκα μέρες γιατί σαν την Χαλκιδική δεν έχει, θα απουσιάσουν από τα πλέι οφ και ο ΠΑΟΚ θα αποκλειστεί από την Ευρώπη.

Ο Ιμπάρμπο αγνοείται για 197 μέρες. Κατά μια εκδοχή, έχει ανοίξει επιχείρηση εξαγωγής αποχυμωτών στην Οκινάουα.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Το πρωτάθλημα της Σουπερλίγκα καθυστερεί να αρχίσει καθώς δεν έχει υπάρξει ακόμα συμφωνία για την επιτροπή διαιτησίας και τους νέους κανονισμούς. Ο Ολυμπιακός προτείνει για πρόεδρο της ΚΕΔ τον Αλέκο Αλεξανδρή, ως κατά τεκμήριο πιο έμπειρο από σφυρίγματα και επιμένει πως πρέπει να καθιερωθεί ο κανονισμός στα τρια πέναλτι και ένα ακόμα μπόνους. Από την άλλη μεριά ο Παναθηναϊκός θεωρεί πως οι διαιτητές δεν πρέπει να ορίζονται από την ΚΕΔ, αλλά ζωντανά στην Δίκη της Δευτέρας από μια πενταμελή επιτροπή από δυο – τρια άτομα, με πρόεδρο τη Μαρούπα. Ενώ ο ΠΑΟΚ προτείνει για μέλη της ΚΕΔ μόνο μόνιμους κατοίκους Μενεμένης, Δεσκάτης και Τριανδρίας, ενώ θέτει ζήτημα να επιτραπούν οι φωτοβολίδες ευθείας βολής, με την προϋπόθεση πως δεν θα αποκεφαλίζουν ποδοσφαιριστές.

Ο Ιμπάρμπο αγνοείται για 228 ημέρες. Σύμφωνα με μαρτυρίες έκανε βόλτα σε ηλιοβασίλεμα στην παραλία της Κριμαίας.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Το πρωτάθλημα επιτέλους ξεκινά και για να καλύψει το χαμένο έδαφος, η Σουπερλίγκα αποφασίζει να ορίσει μεταμεσονύχτιες αγωνιστικές. Ο Μπέντο που έχει πάρει την θέση του Βίκτορ ο οποίος απολύθηκε μετά από 44 μέρες στον πάγκο του Ολυμπιακού, κάνει αλλαγή τον Φορτούνη. Δυο λεπτά μετά, η κάμερα πιάνει τον Φορτούνη να λέει στον Τσόρι που κάθεται δίπλα του στον πάγκο, «κοίτα πως έχει πάρει ο ύπνος τον Μπέντο».  Πυρ και μανία ο Μπέντο, λαμβάνει σκληρά μέτρα. Στο επόμενο ματς του Ολυμπιακού κρατά για ολόκληρο 90άλεπτο στο γήπεδο τον Φορτούνη για να βλέπει τι κάνει και πριν το ματς πίνει και 12 εσπρέσο μονοκοπανιά. Δημοσίευμα από την Αργεντινή αποκαλύπτει πως ο Τσόρι καθ’ όλη την διάρκεια του επίμαχου παιχνιδιού, καθόταν δίπλα στον Μπέντο στον πάγκο και σιγοτραγουδούσε νανουρίσματα, όπως «κοιμήσου του ρήγα το παιδί, του βασιλιά το γγόνη».  Διαψεύδει ο Ολυμπιακός και καταγγέλει πως ο Αργεντινός δημοσιογράφος είναι πρωτοξάδελφος του Λέτο.

Ο Ιμπάρμπο αγνοείται για 259 ημέρες. Εθεάθη στην Αιγίνητισσα με ποσότητες αθερίνας στα κάρβουνα και καραβιδόψυχας σε διπλανό τραπέζι από τον Βαρουφάκη.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Στην πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, κάνει ξαφνικά την εμφάνιση του Ιμπάρμπο. «Ήθελα λίγο χρόνο να σκεφτώ το μέλλον μου» λέει στον Ουζουνίδη και ζητά να κάνει κανονικά προπόνηση. Ο Ουζουνίδης τον στέλνει να περάσει από εργομετρικά και τα αποτελέσματα δίνονται για σενάριο σε νούμερο επιθεώρησης στο Δελφινάριο. Ο Ιμπάρμπο όμως υπόσχεται σκληρή δουλειά για να βρει ρυθμό και να χάσει και τα 42,5 παραπανίσια κιλά, ενώ θυμάται και κάτι χρήματα που του οφείλονται βάσει συμβολαίου. Με σύμφωνη γνώμη προπονητή, τεχνικού διευθυντή και προϊσταμένου λογιστηρίου, αποφασίζεται να δοθεί στον αθλητή μια δεύτερη ευκαιρία. Μάλιστα στο πρώτο του παιχνίδι μετά την επιστροφή, ο Ιμπάρμπο πετυχαίνει γκολ μετά από ασίστ του Κουτρουμπή. Όμως ο διαιτητής το ακυρώνει για διακωμώδηση του αθλήματος. «Δεν σέβονται οι διαιτητές τον ιδρώτα και τα 12,5 κιλά που έχασε ο παίκτης» δηλώνει ο Ουζουνίδης, ενώ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βγάζει σκληρή ανακοίνωση εναντίον της ΕΠΟ που καταλήγει: «Αν μετά απ’ αυτά ο Ιμπάρμπο φύγει πάλι και τον ψάχνουμε, εμείς και το φως στο τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη, θα θεωρήσει εσάς ως αποκλειστικούς υπεύθυνους”.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Υπ’ ατμόν ο Μπέντο στον Ολυμπιακού. Ακούγονται τα ονόματα του Σίλβα και του Βίκτορ ως αντικαταστάτες. «Έχω πάντα διαθέσιμες 43 μέρες από την ζωή μου για τον Ολυμπιακό» δηλώνει ο Βίκτορ στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στην διοίκηση. Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο Ίβιτς καταγγέλει πως για τρεις ολόκληρους μήνες ο Τζαβέλλας δεν έχει δώσει καμία απολύτως αφορμή να τον στείλει για προπονήσεις με την δεύτερη ομάδα και το χαρακτηρίζει ύποπτο. Απάντηση καταπέλτης Τζαβέλλα με τέσσερα πειθαρχικά παραπτώματα σερί. Ο Λυμπερόπουλος ζητά μπάτζετ για μεταγραφές στον Παναθηναϊκό και λαμβάνει τέσσερα πρωτοχρονιάτικα λαχεία . Γίνεται μεταγραφική σύσκεψη στον Παναθηναϊκό και τελικά αποφασίζουν να στείλουν τους μεταγραφικούς στόχους με γράμμα στον Άγιο Βασίλη.

Άφαντος ο Ιμπάρμπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X