"Κλείνει" δεξί εξτρέμ η ΑΕΚ

"Κλείνει" δεξί εξτρέμ η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το enwsi.gr είχε αποκαλύψει πριν λίγες ημέρες την πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας χάντμπολ να προχωρήσουν σε κάποιες προσθήκες τον Γενάρη ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το ρόστερ εν όψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Οι ιθύνοντες του τμήματος έχουν έρθει σε επικοινωνία με έναν ταλαντούχο αθλητή από την Βόρεια Ελλάδα ο οποίος επιθυμεί διακαώς να αγωνιστεί με την φανέλα της ΑΕΚ. Αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ και θα αποτελέσει μια ακόμη λύση στη θέση που αγωνίζονται Χόγκας και Μακρυγιάννης. Δεν αποκλείεται οι δύο πλευρές να κάνουν και σήμερα την τελική επαφή και να δώσουν τα χέρια. Παράλληλα ο προπονητής, Κώστας Τούτσης εξετάζει και άλλες περιπτώσεις νεαρών που θα μπορούσαν να δώσουν περισσότερο βάθος στον πάγκο της ΑΕΚ. Από κει και πέρα από την Τετάρτη επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες, οι οποίοι θα πάρουν ξανά λίγες ημέρες άδεια για τη πρωτοχρονιά και από τις 3 Ιανουαρίου ξεκινάει και επίσημα η προετοιμασία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X