Έτοιμος με το καλησπέρα

Μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα ο Αϊντάρεβιτς (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Τρίτη (27/12) το απόγευμα οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους ξεκινώντας την προετοιμασία τους για την εντός έδρας αναμέτρηση της 4ης Ιανουαρίου με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 1ης αγωνιστικής.

Ματς στο οποίο δεν αποκλείεται να… συστηθεί στους φίλους της Ένωσης και το πρώτο –χρονολογικά- χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα, Αστρίτ Αϊντάρεβιτς. Ο 26χρονος μέσος ανεβάζει σταδιακά στροφές πραγματοποιώντας καθημερινά προπονήσεις. Η… δίψα του είναι τέτοια που δεν πήρε κανένα ρεπό, δουλεύοντας με προπονητές από τις ακαδημίες, ούτως ώστε να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο που χρειάζεται.

Ο Σουηδός βέβαια ήρθε έχοντας μία γεμάτη σεζόν με την Έρεμπρο (25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα) και όλα δείχνουν πως δεν θα αργήσει το ντεμπούτο του. Αν θα πραγματοποιηθεί κόντρα στους Αγρινιώτες θα το αποφασίσει ο Μοράις και θα φανεί από την επόμενη εβδομάδα μέσα από τις προπονήσεις στα Σπάτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X