Ευχές από τους αθλητές και τις αθλήτριες της "Μάνας" ΑΕΚ

Ευχές από τους αθλητές και τις αθλήτριες της "Μάνας" ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΜΑΝΑ ΑΕΚ εύχεται χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους, με υγεία, αγάπη, δύναμη και ευτυχία. Ευχόμαστε η νέα χρονιά να μας βρει ΟΛΟΥΣ πιο δυνατούς. Καλή χρονιά με πολλά χαμόγελα!

Δώρα Γκουντούρα (Ξιφασκία): ”Εύχομαι το νέο έτος να μας βρει όλους γεμάτους αισιοδοξία, με υγεία, ευημερία, και αγάπη αλλά πάνω απ’ όλα δύναμη για να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες καταστάσεις. Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλους”

Θάνος Συγγάρης (Χάντμπολ): ”Χρόνια πολλά σε όλους και καλά Χριστούγεννα. Εύχομαι το νέο έτος να φέρει υγεία σε όλους και να μας βρει δίπλα σε δικά μας άτομα, παίρνοντας καθ’ αυτόν τον τρόπο δύναμη και κουράγιο ώστε να συνεχίσουμε ο καθένας τον προσωπικό του αγώνα. Καλή χρονιά σε όλους και ιδιαίτερα στον κόσμο της ΑΕΚ με πολλά χαμόγελα”. Φίλης

Αλέξανδρος Φίλης (Άρση Βαρών): ”Καλή χρονιά με αγάπη, υγεία και ευτυχία σε όλους!!”

Μαρίνα Αργυροπούλου (Γυναικείο βόλεϊ): ”Καλά Χριστούγεννα και καλή πρωτοχρονιά να έχουμε. Εύχομαι το νέο έτος να μας φέρει πέρα από υγεία και δύναμη, τις πρώτες μας νίκες γιατί τις έχουμε πολύ ανάγκη και ψυχολογικά και για να αναγνωριστούν οι προσπάθειες μας και ο κόπος που καταβάλουμε αυτόν τον καιρό”.

Μαριάννα Μπελιά (Γυναικείο βόλεϊ): ”Μπορεί να μην μας πηγαίνει καλά η χρονιά στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά πάνω απ’ όλα ας έχουμε καλές γιορτές. Μακάρι όταν γυρίσουμε να μας πάει καλύτερα. Καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα λοιπόν. Εύχομαι με την καινούργια χρόνια να μας βρει με χαμόγελα και υγεία για όλους”.

Ντούσαν Άντρεγιτς (Χάντμπολ): ”Εύχομαι χαρούμενα Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλους τους Έλληνες, υγεία, ευτυχία, αγάπη, επιτυχία και φυσικά στους οπαδούς της ΑΕΚ πολλές νίκες και επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα και να χαρούμε μαζί τον νέο χρόνο”.

Αγγελική Καλαφατάκη (Γυναικείο βόλεϊ): ”Εύχομαι τα φετινά Χριστούγεννα να είναι για όλους πολύ ευτυχισμένα. Γεμάτα αγάπη, υγεία και όμορφες στιγμές. Όσον αφορά την ΑΕΚ εύχομαι σε όλα τις τα τμήματα τύχη, πολλές επιτυχίες και να φτάσουν εκεί που τους αξίζει”.

Παναγιώτης Νικολαΐδης (Χάντμπολ): ”Χρόνια πολλά, καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα σε όλους. Εύχομαι επιτυχίες και ευτυχία σε όλους και πάνω από όλα υγεία. Και καλή Πρωτοχρονιά”.

Νίκος Καραμπουνιότης (Άρση Βαρών): ”Υγειά, ευλογιά, ελευθεριά και δικαιοσύνη και επίσης ευχόμαστε ο νέος χρόνος να μας βρει με μπουλντόζες και εργάτες στην Νέα Φιλαδέλφεια”.

Θωμαϊς Κυριακάκη (Ποδηλασία): ”Το ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ εύχεται σε όλους καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρά το νέο έτος”.

Παναγιώτης Καλτάκης (Ποδηλασία): ”Καταρχάς να πω ότι είναι ευλογία να είσαι ΑΕΚ. Εύχομαι σε όλους τους αθλητές και την διοίκηση της Ένωση και στο ποδηλατικό τμήμα υγεία και επιτυχίες με τίτλους για την ομαδα και ασφαλή χιλιόμετρα. Εύχομαι η ομάδα να θέση τον πήχη ψηλά σε όλους τους αγώνες για διακρίσεις όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε διεθνές επίπεδο. Εύχομαι χαρά, ευτυχία και πάνω από όλα υγεία σε όλο τον κόσμο. Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά”.

Κώστας Μαδέσης (Ping Pong): ”Χρόνια πολλά με καλά με υγεία και ευτυχία για όλο τον κόσμο και με πολλές αγωνιστικές επιτυχίες για όλα τα τμήματα της ομάδας μας”.

Γιώργος Πέρρος (Χάντμπολ): ”Χρόνια πολλά,καλά Χριστούγεννα με πολλές επιτυχίες για την ΑΕΚάρα μας. Εύχομαι στους αθλητές υγεία, χωρίς τραυματισμούς και καλούς αγώνες. Και την ΑΕΚ πρωταθλήτρια”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X