Πέρρος στο enwsi.gr: «Να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ με ένα πρωτάθλημα»

Πέρρος στο enwsi.gr: «Να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ με ένα πρωτάθλημα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Πέρρος μιλάει στο enwsi.gr για τους στόχους της ομάδας χάντμπολ, κάνει τον απολογισμό του πρώτου γύρου και δηλώνει πως θέλει να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ με έναν τίτλο

Το περασμένο καλοκαίρι ήταν ένας από τους πρώτους παίκτες που συμφώνησε για να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, ανοίγοντας τον δρόμο για την δημιουργία μιας δυνατής ομάδας. Ο Γιώργος Πέρρος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στο χώρο του χάντμπολ, έχοντας αφήσει την «σφραγίδα» του σε όσες ομάδες αγωνίστηκε. Ο κορυφαίος πλέι μέικερ του περσινού πρωταθλήματος, ήρθε στην ΑΕΚ όχι για μια ακόμη εμπειρία αλλά για να αποδείξει πως ακόμα έχει πολλά να προσφέρει. Και το έδειξε με τον καλύτερο τρόπο με την παρουσία του στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Ένας από τους κορυφαίους παίκτες της «Ένωσης». Με την εμπειρία και την ηρεμία του μέσα στο παιχνίδι έκανε πολλές φορές την διαφορά βγάζοντας την ομάδα από την δύσκολη θέση. Μετά από τέσσερις μήνες και μια πορεία πρωταθλητισμού με την ΑΕΚ, ο Γιώργος Πέρρος έχει κάθε λόγο να αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του και αποφασισμένος για να κλείσει την σπουδαία καριέρα του με έναν τίτλο.

Με συνέντευξη του στο enwsi.gr έκανε τον απολογισμό του, μίλησε για την απόφαση του να έρθει στην ΑΕΚ, για τους στόχους αλλά και το ιδανικό φινάλε που θα ήθελε στην καριέρα του.

ÁÅÊ - ÉÅÊ ÎÕÍÇ (ÊÕÐÅËËÏ 2016-2017)

-Πως θα χαρακτήριζες την πορεία της ομάδας στο πρώτο γύρο;

Θεωρώ πως η πορεία μας είναι μέσα στα πλαίσια των στόχων μας, ίσως και λίγο παραπάνω από ότι περιμέναμε στην αρχή της χρονιάς. Είμαστε στην δεύτερη θέση και θα μπορούσαμε να είμαστε λίγο πιο κοντά ακόμα στην κορυφή από τους τρεις βαθμούς. Παρόλα αυτά πιστεύω πως ο πρώτος γύρος ήταν ικανοποιητικός.

-Αισθάνεσαι δικαιωμένος για την επιλογή σου;

Όταν ήρθα στην ΑΕΚ εμπιστεύτηκε κάποιους ανθρώπους που μου μίλησαν παρά το κλίμα που επικρατούσε γενικά. Ως τώρα ότι μου έχουν πει έχει γίνει. Αυτό σε συνδυασμό και με το καλό κλίμα που έχουμε δημιουργήσει στην ομάδα με κάνει και αισθάνομαι καλά. Ναι σίγουρα νιώθω ότι πήρα την σωστή απόφαση να έρθω στην ΑΕΚ.

-Είναι κοντά στην ομάδα η διοίκηση;

Η διοίκηση είναι πραγματικά δίπλα μας. Όπως είπα, είχα ακούσει διάφορα αλλά εγώ βλέπω ότι είναι κοντά στην ομάδα και αυτό μας βοηθάει πολύ.

-Ποια είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη φετινή ομάδα;

Υπάρχει μια ομοιογένεια στην ομάδα. Ξέρει ο καθένας το παιχνίδι του άλλου λόγω και της εμπειρίας και της ποιότητας μας. Αυτό θέλαμε από την αρχή είναι να μπορέσουμε να μάθουμε γρήγορα ο ένας το παιχνίδι του άλλο, γιατί ήμασταν πολλά νέα πρόσωπα και θεωρώ πως τα καταφέραμε σε καλό βαθμό. Η εμπειρία έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο και έτσι ήρθαν οι νίκες στα εκτός έδρας παιχνίδια. Αν χαρακτήριζα τον τρόπο παιχνιδιού μας θα έλεγα πως αγωνιζόμαστε με πάθος και επιθετικές βλέψεις. Για αυτό πρέπει να δώσουμε περισσότερο βάρος στην άμυνα. Όλοι θέλουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω και η παράδοση που έχει «χτίσει» η ΑΕΚ στο χάντμπολ να συνεχιστεί.

«Με τον κόσμο μας θα είχαμε κερδίσει τον ΠΑΟΚ»

-Το γήπεδο πιστεύεις πως θα αλλάξει τα δεδομένα;

Θα αλλάξει σίγουρα την εικόνα της ομάδας και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Είναι πολύ σημαντικό να παίζεις στην έδρα σου. Μέχρι τώρα αγωνιζόμαστε σε ένα γήπεδο που δεν γνωρίζουμε, ήταν σαν να παίζουμε εκτός. Οι απώλειες ήταν όλες μέσα στο γήπεδο μας. Είναι ένα γήπεδο που δεν μας πάει, δεν το νιώθαμε δικό μας. Δεν είναι η έδρα που θέλουμε. Με τον ΠΑΟΚ αν είχαμε τον κόσμο στο πλευρό μας θα είχαμε κερδίσει. Σε πολλούς τομείς θα είχαμε κερδίσει, ήταν ένα ματς στα μέτρα μας που χάσαμε σε κάποια σημεία. Αν παίζαμε στο ΟΑΚΑ δεν θα χάναμε αυτό το παιχνίδι. Θα είχαμε τουλάχιστον έναν ακόμη βαθμό σίγουρα στο τέλος του πρώτου γύρου.

-Πως διαχειριστήκατε τον αποκλεισμό από το Κύπελλο;

Ο αποκλεισμός ήταν απογοήτευση για μας, αλλά το ξεπεράσαμε γρήγορα. Ήταν μια διοργάνωση που το θέλαμε αλλά κληθήκαμε με έναν δύσκολο αντίπαλο. Θεωρώ ότι το ξεπεράσαμε γρήγορα αλλά ξέραμε με ποιον αντίπαλο παίζαμε, ένας αντίπαλος πολύ δυνατός και όλα τα ενδεχόμενα ήταν ανοιχτά από την αρχή. Το ξεπεράσαμε και κοιτάμε μπροστά. Μια μεγάλη ομάδα ξεπερνάει και τα άσχημα αποτελέσματα.

-Το καλύτερο σας παιχνίδι στο πρώτο γύρο;

Πιστεύω πως στα παιχνίδια στη Βέροια και τον Δούκα κάναμε τα καλύτερα μας παιχνίδια και αγγίξαμε το μεγαλύτερο ποσοστό απόδοσης μας. Λειτούργησαν όλα ιδανικά. Κρατήσαμε το πλάνο μας και παίξαμε όπως έχουμε στο μυαλό μας. Αυτή την στιγμή η ομάδα έχει αποδώσει το 70% των δυνατοτήτων της.

-Η διακοπή θα σας βοηθήσει;

Ήρθε σε μια καλή στιγμή για μας η διακοπή. Είναι ευκαιρία να κάνουμε μια παύση.

Να ξεκινήσουμε από την αρχή, να κάνουμε μια σωστή προετοιμασία. Ο δεύτερος γύρος θα είναι πιο δύσκολος. Στόχος μας είναι να μπούμε στην τετράδα και να διεκδικήσουμε στη συνέχεια ότι καλύτερο γίνεται. Μέχρι τώρα θεωρώ πως εμείς, ο ΙΕΚ, ΠΑΟΚ, Δούκας και Άργος θα διεκδικήσουν μια θέση στα πλέι οφ. Ο Πανελλήνιος είναι ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια και να κερδίσει ο καλύτερος και να είμαστε εμείς

Όσον αφορά το πρωτάθλημα υπάρχει ένα καλό επίπεδο στις πρώτες έξι ομάδες του πρωταθλήματος. Όποια ομάδα μπει στα πλέι οφ θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα».

-Ποιο θα ήταν το ιδανικό φινάλε στην καριέρα σου;

Το ιδανικό φινάλε για μένα θα ήταν να παίξω σε έναν τελικό με την ΑΕΚ και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει πότε θα σταματήσω από το χάντμπολ. Θεωρώ πως μπορώ να δώσω πολλά πράγματα. Όσο δίνω και μπορώ να προσφέρω θα συνεχίσω. Αν όλα πάνε θα ήθελα να μείνω στην ΑΕΚ, και από την στιγμή που περνάω καλά και η διοίκηση είναι σωστή απέναντι μου δεν έχω λόγο να φύγω. Θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ. Μετά το τέλος της καριέρας μου ιδανικά θα ήθελα να παραμείνω στο χώρο και να μεταφέρω ίσως την εμπειρία μου στα ηλικιακά τμήματα.

Θέλω κλείνοντας να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλά Χριστούγεννα

Υγεία. Θα ήθελα να γίνουν καλά παιχνίδια χωρίς τραυματισμούς και να πάει καλά η ομάδα μας.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X