Η ΟΧΕ στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων

Η ΟΧΕ στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος γνωστή για την κοινωνική της αισθησία, δεν θα μπορούσε να ήταν απούσα από το κάλεσμα της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας για την συμμετοχή της στην χριστουγεννιάτικη γιορτή στην «Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη».

Έτσι στελέχη του αθλήματος και οι Εθνικές ομάδες Ανδρών και Γυναικών ήταν εκεί για να μοιράσουν χαμόγελα και δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται με την ευχή το 2017 να τους φέρει υγεία, παίρνοντας παράλληλα κουράγιο και δύναμη από τους πραγματικούς μαχητές της ζωής.

Οι αντιπροσωπείες των Εθνικών ομάδων προσέφεραν στην κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη μία φανέλα της Εθνικής χάντμπολ και μία μπάλα με τις υπογραφές των προπονητών και των αθλητών-τριών, ενώ στην συνέχεια μοίρασαν.

Οι διεθνείς αθλητές και αθλήτριες συμπλήρωσαν τα σχετικά έγγραφα, ώστε να γίνουν εθελοντές- δότες μυελού των οστών, στηρίζοντας εμπράκτως το έργο του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», που έχει σαν στόχο να ξεπεράσει τα επόμενα χρόνια τους 100.000 εθελοντές- δότες.

Από πλευράς χάντμπολ -εκτός από τον πρώην Πρόεδρο και εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή Στέλιο Αγγελούδη- παρόντες ήταν η Ταμίας Κυριακή Μπακουλοπούλου, οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές των Εθνικών Ομάδων Ανδρών και Γυναικών Νίκος Γραμματικός, Μενέλαος Δανήλος, οι διεθνείς αθλητές και αθλήτριες: Κώστας Τσιλιμπάρης, Στάθης Ζαμπούνης, Χάρης Μάλλιος, Λαμπρίνα Τσάκαλου, Φραγκούλα Παπανικολάου, Χρήστα Στουγιαννίδου, Μαρία Σαραντάκου, Κατερίνα Μανιά, η συντονίστρια του γραφείου Εθνικών Ομάδων Κατερίνα Γεωργούτσου και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΟΧΕ Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X