Συγγάρης: «Μας έλειψε το καθαρό μυαλό»

Φωτό από το ΑΕΚ-ΔΙΚΕΑΣ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είχε σε καλή ημέρα τους τερματοφύλακες της Συγγάρη (15 επεμβάσεις) και Αντωνιάδη (2 επεμβάσεις σε πέναλτι), αλλά δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί, αφού υστέρησε επιθετικά.

Παρόλα αυτά ο απολογισμός του πρώτου γύρου είναι παραπάνω από θετικός με την «Ένωση» να μετράει οκτώ νίκες, δύο ήττες και μια ισοπαλία σε έντεκα αγώνες. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Θάνος Συγγάρης με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι σχολίασε πως ήθελαν πολύ το ματς αλλά κάποια ατομικά λάθη δεν τους επέτρεψαν να κλείσουν ιδανικά αυτή την χρονιά. Κλείνουμε τον Α’ γύρο με ήττα. Θέλαμε πολύ το ματς, νομίζω το δείξαμε, αλλά κάποια ατομικά λάθη, έδωσαν το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να είναι μπροστά στο σκορ. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια να γυρίσουμε το ματς και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Μας έλειψε το καθαρό μυαλό στο φινάλε. Έχουμε μεγάλο κενό στο πρωτάθλημα, θα δουλέψουμε σκληρά. Έχουμε δείξει ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X