Έχασε την ευκαιρία

Εικόνες από το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια μεγάλη ευκαιρία να κλείσει νικηφόρα τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και να εδραιωθεί μόνη στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας έχασε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ. Η «Ένωση» γνώρισε την ήττα με 24-22 από τον ΠΑΟΚ στο άδειο, λόγω τιμωρίας, κλειστό του Καματερού και απέκτησε συγκάτοικο στην δεύτερη θέση ενώ παράλληλα είδε την διαφορά της από την κορυφή να αυξάνεται στους τρεις βαθμούς.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό με τις άμυνες να παίζουν κυρίαρχο ρόλο. Οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων έπαιξαν καθοριστικό ρόλο με τον Συγγάρη να σταματάει πολλές φορές τις προσπάθειες των παικτών του ΠΑΟΚ ενώ και οι «κιτρινόμαυροι» έπεσαν πάνω στον …ανίκητο Λοϊζο, ο οποίος στα τελευταία δευτερόλεπτα απέκρουσε και το πέναλτι του Πέρρου, στερώντας από την ΑΕΚ την ευκαιρία να «κυνηγήσει» το γκολ της ισοφάρισης.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι τους με τον Πέρρο να δίνει σημαντικές λύσεις στην ομάδα επιθετικά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Η ΑΕΚ πήγε στα αποδυτήρια προπορευόμενη με ένα γκολ ενώ στην επανάληψη οι «γηπεδούχοι» μπήκαν πιο δυνατά. Ο ΠΑΟΚ έφτασε να προηγείται με τέσσερα γκολ (16-20), με την ΑΕΚ να επανέρχεται μετά το τάιμ άουτ. Με γκολ των Νικολαϊδη, Χόγκας, Άντρεγιτς η «Ένωση» έκανε την ολική ανατροπή ισοφαρίζοντας σε 21-21. Από εκείνο το σημείο ο ρυθμός έπεσε με τους τερματοφύλακες να είναι πρωταγωνιστές. Πολλές χαμένες επιθέσεις από τις δύο ομάδες με τον ΠΑΟΚ να κάνει το 22-21 και την ΑΕΚ να ισοφαρίζει σε 22-22 με τον Χόγκας. Οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου προβάδισμα στο σκορ, η «Ένωση» είχε ξανά την ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά ο Λοϊζος απέκρουσε το πέναλτι του Πέρρου. Ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο δευτερόλεπτο πέτυχε ένα ακόμη γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 22-24. Για μια ακόμη φορά το κλειστό του Καματερού δεν φέρνει τύχη στην ΑΕΚ η οποία ελπίζει πως από τη νέα χρονιά θα μπορέσει να αγωνίζεται στο νέο της σπίτι στο ΟΑΚΑ.

Τα πεντάλεπτα: 2-3, 4-5, 5-7, 9-8, 10-9, 12-11 (ημχ.), 12-13, 15-17, 16-20, 19-21, 22-22, 22-24

ΑΕΚ (Κώστας Τούτσης): Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος 7, Γεωργιάδης, Μακρυγιάννης, Νικολαϊδης 3, Συγγάρης, Καραστέργιος 1, Χατσίκας 1, Αντωνιάδης, Σταύρου, Βαμβακάς, Άντρεγιτς 4, Χόγκας 6, Τσιβρανίδης, Μπαλάσκας, Αλικάκος.

ΠΑΟΚ (Νίκος Γεωργιάδης): Αραμπατζής, Παλάσκας 3, Τσίλης, Νικολαϊδης 3, Κοκκώνης 2, Ορφανουδάκης, Πετρίδης 2, Οικονόμου 1, Γρηγοριάδης, Λοίζος, Μαστορογιάννης 1, Κυπραίος 3, Παπαδόπουλος, Βεσελίνοβιτς 9.

Διαιτητές: Τσάκωνας- Χασκής, δίλεπτα: 5-8, πέναλτι: 3/4-5/7.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X