Αυτοί ξέρουν από ντέρμπι

Δεύτερη φορά... άχαστη στις βολές
Photo Credits: INTIME

Το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό (21:30) πλησιάζει. Η ΑΕΚ έχει προετοιμαστεί όλες αυτές τις μέρες και είναι έτοιμη να κοντράρει το «τριφύλλι» στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Γιούρι Ζντοβτς δεν υπολογίζει στον Κώστα Βασιλειάδη, όμως στο φετινό ρόστερ της Βασίλισσας η εμπειρία, όπως και το ταλέντο, ξεχειλίζουν. Για το λόγο αυτό ο Σλοβένος προπονητής αναμένεται να βασιστεί στους τρεις πιο έμπειρους παίκτες του σε τέτοιες καταστάσεις. Τους Ρόκο Λένι Ούκιτς, Δημήτρη Μαυροειδή και τον αρχηγό, Ντούσαν Σάκοτα.

Ο πρώτος, όντας παίκτης των «πράσινων» κατά το παρελθόν, έχει τον τρόπο, αλλά και την εμπειρία μεγάλων αγώνων. Στα ντέρμπι πάντα έχει τον τρόπο να δίνει το κάτι παραπάνω και να ανεβάζει το επίπεδο της ομάδας. Από κοντά και ο «Μαύρο», ο οποίος, στην καριέρα του, έχει παίξει σε πάμπολλα παιχνίδια κόντρα στο «τριφύλλι», κάτι το οποίο αναμένεται να παίξει τον ρόλο του στην αναμέτρηση. Εξάλλου, σε πολλά παιχνίδια ο Έλληνας σέντερ παίζει με το μυαλό και την εμπειρία του.

Όσο για τον Σάκοτα, ο έμπειρος φόργουορντ έχει παίξει σε παιχνίδια Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, αλλά και σε ντέρμπι επί ιταλικού εδάφους. Στα τρία τελευταία χρόνια που φορά τη φανέλα της ΑΕΚ ήταν πάντα παρών στην προσπάθεια της ομάδας του, δίνοντας τον τόνο. Και φυσικά, ο Ζντοβτς αναμένεται να δώσει… χώρο στον αρχηγό της ομάδας να κάνει το παιχνίδι του.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X