Στα δύσκολα φωνάζει «παρών» ο Ουίλιαμς

Στα δύσκολα φωνάζει «παρών» ο Ουίλιαμς
Photo Credits: INTIME

Σε πολλές περιπτώσεις τη φετινή σεζόν, όταν η ΑΕΚ τα βρίσκει σκούρα, ο Γιούρι Ζντοβτς επιστρατεύει τις πιο έμπειρες μονάδες του ρόστερ, ώστε να βγάλουν τα… κάστανα από τη φωτιά. Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς είναι γνωστός σε όλο το μπασκετικό κοινό για την ποιότητά του, αλλά και το τι μπορεί να προσφέρει εντός παρκέ, όμως το ερωτηματικό για τους φίλους της ΑΕΚ ήταν το κατά πόσο μπορούσε να ανταποκριθεί στον ρόλο του ο Τζαουάντ Ουίλιαμς. Ο Αμερικανός, άλλωστε, δεν ήταν γνωστός στους κόλπους των φίλων της Ένωσης, οι οποίοι κρατούσαν… μικρό καλάθι με την περίπτωσή του.

Λίγους μήνες αργότερα, όμως, ο Αμερικανός έχει φροντίσει να δώσει τις απαντήσεις του. Από το ξεκίνημα της σεζόν παραμένει ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες της Βασίλισσας, έχοντας διαρκή επαφή με το αντίπαλο καλάθι. Η εμπειρία του τον βοηθά να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις, κάτι το οποίο συνέβη στην Πυλαία, κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπου τα δικά του σουτ κράτησαν «όρθια» την ΑΕΚ.

Κόντρα στον Κόροιβο, πάντως, ο Αμερικανός φανέρωσε για ακόμα μια φορά την ποιότητά του. Σταμάτησε στους 19 πόντους, στην πιο παραγωγική εμφάνισή του με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα και έδωσε πάρα πολλές λύσεις. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι πως στις δύσκολες καταστάσεις βγαίνει μπροστά και δείχνει τον δρόμο. Έτσι και τώρα, απέναντι στην ομάδα της Αμαλιάδας, σε μια κατάσταση περίεργη για την Βασίλισσα, ο Ουίλιαμς βγήκε… μπροστά και οδήγησε τους συμπαίκτες του εκ του ασφαλούς.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X