Χωρίς Ντίξον κόντρα στον Κόροιβο

Η στιγμή μαγείας του Ντίξον (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ, παρά τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ώρες, κοιτάζει μπροστά και στο μυαλό όλων είναι η αναμέτρηση με τον Κόροιβο, στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Ο Γιούρι Ζντοβτς και οι παίκτες του συναντήθηκαν ξανά το απόγευμα της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Κόροιβο. Τα προβλήματα, όμως, δεν έλειπαν για τον Σλοβένο προπονητή.

Ο Κώστας Βασιλειάδης αναρρώνει από τον τραυματισμό του στο πόδι, ενώ και ο Μάικλ Ντίξον δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής, λόγω της περιπέτειάς του. Ο Αμερικανός έγινε το.. πρόσωπο της ημέρας, καθώς ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα, το οποίο «κόστισε» τη ζωή σε έναν 64χρονο άνδρα και πήγε στην Ευελπίδων το απόγευμα της Παρασκευής (02/12). Ο Αμερικανός αφέθηκε ελεύθερος μεν, όμως δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα προπόνησης και δεν θα αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα της Ηλείας, καθώς στην Ένωση θέλουν να ηρεμήσει, μετά την περιπέτεια που πέρασε.

Από εκεί και πέρα, την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Δημήτρη Μαυροειδή. Ο Έλληνας σέντερ έβγαλε μέρος της προπόνησης της Παρασκευής (02/12), ωστόσο η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία -κυριολεκτικά- στιγμή.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X