ΑΕΚ-Βουγιούκας: Ένα... φλερτ που κρατάει καιρό!

ΑΕΚ-Βουγιούκας: Ένα... φλερτ που κρατάει καιρό!
Photo Credits: INTIME

Ο Ίαν Βουγιούκας βρίσκεται στην κορυφή της «κιτρινόμαυρης» μεταγραφικής λίστας τις τελευταίες ώρες. Ο Έλληνας σέντερ, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Λοκομοτίβ Κουμπάν, είναι ο παίκτης που πληρεί τα «θέλω» του Γιούρι Ζντοβτς, ώστε να ενισχύσει την φροντ λάιν της Βασίλισσας και να δώσει λύσεις στο ζωγραφιστό, οι οποίες έλειψαν στα προηγούμενα παιχνίδια. Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, στην Ένωση είναι τόσο «ζεστοί» με την περίπτωσή του.

Ο 31χρονος σέντερ, πάντως, δεν είναι… καινούργιο πρόσωπο στην καθημερινότητα της Ένωσης. Αυτό γιατί η περίπτωσή του είχε εξεταστεί και το καλοκαίρι του 2015. Τότε, η Βασίλισσα αναζητούσε έναν παίκτη-σημείο αναφοράς στο «ζωγραφιστό», που θα της δίνει σιγουριά και αξιοπιστία. Ο Βουγιούκας ήταν ένας παίκτης που άρεσε στον Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος είχε εισηγηθεί την απόκτησή του. Παρ’ όλα αυτά, στον… δρόμο της Βασίλισσας εμφανίστηκε η περίπτωση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη και έτσι έμεινε στον… πάγο ο Έλληνας σέντερ. ο οποίος κατέληξε στην Ζαλγκίρις Κάουνας.

Τώρα, όμως, 1,5 χρόνο αργότερα, το όνομα του Βουγιούκα επανέρχεται στο προσκήνιο για την Ένωση. Ο διεθνής άσος, άλλωστε, είναι ικανός με το παιχνίδι, αλλά και την εμπειρία του, να αλλάξει τις ισορροπίες, αλλά και να προσφέρει σιγουριά κοντά στο καλάθι. Όλα αυτά με το deal να βρίσκεται πολύ κοντά…

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X