Βάζει και τον "ρόμβο" στο τραπέζι

Η πρώτη προπόνηση του Μοράις (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί η ΑΕΚ να κέρδισε την προηγούμενη εβδομάδα τον Πλατανιά, όμως ο Ζοσέ Μοράις δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που λειτούργησε το 4-1-4-1. Και γενικώς φαίνεται πως ο Πορτογάλος τεχνικός, ακόμα «ψάχνεται» για το σύστημα που θα ταιριάξει καλύτερη στην ομάδα. Κάτι που τον οδήγησε σε μια διαφορετική δοκιμή σχήματος, στη σημερινή προπόνηση. Ο Μοράις έβαλε στο «κάδρο» και το 4-4-2 με διάταξη ρόμβου στη μεσαία γραμμή. Αυτό δούλεψε στην προτελευταία προπόνηση, πριν από το ματς με την Κέρκυρα. Με τον Σιμόες να παίρνει θέση  μπροστά από τα στόπερ, τους Γαλανόπουλο και Γιόχανσον σε ρόλο εσωτερικών χαφ και τον Μάνταλο στην κορυφή του ρόμβου και πίσω από το επιθετικό δίδυμο, το οποίο αποτελούσαν ο Αλμέιδα με τον Αραβίδη.

Μπορεί ο Πορτογάλος τεχνικός να έχει ξαναδοκιμάσει σχήμα με δυο επιθετικούς. Όμως είναι η πρώτη φορά που πειραματίζεται με τον ρόμβο. Βεβαίως δεν αποκλείεται στην αυριανή προπόνηση, που είναι και η τελευταία πριν από το ματς με την Κέρκυρα, να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. Και τελικά αυτό να επιλέξει στο παιχνίδι του Σαββάτου. Ωστόσο αυτό που έδειξε σήμερα, είναι ο Μοράις θέλει να δοκιμάσει και να δουλέψει το σχήμα με τον ρόμβο στη μεσαία γραμμή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X