Γεωργιάδης: "Τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν"

Εικόνες από το Φοίβος Συκεών - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο κλειστό του Καματερού η φορμαρισμένη ΑΕΚ που προέρχεται από σπουδαία νίκη επί του Δούκα, θα αντιμετωπίσει τον Άρη Νίκαιας.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Διονύσης Γεωργιάδης αναφερόμενος στη σημερινή αναμέτρηση αλλά και την προεία της ομάδας τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε να κερδίσουμε αυτό το ματς. Θεωρητικά είναι ένα από τα εύκολα παιχνίδια, αλλά αν δεν είμαστε σοβαροί κινδυνεύουμε να βρεθούμε προ εκπλήξεως. Τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν για την δουλειά μας. Στην αρχή της χρονιάς ακούγαμε διάφορα, όπως ότι η ΑΕΚ θα είναι στην 5η- 6η θέση και πιο κάτω. Εμείς σαν μεταξύ μας είχαμε πίστη ότι μπορούμε να μπούμε στην πρώτη τετράδα των πλέι οφ. Αυτός ήταν ρεαλιστικός στόχος. Μέχρι στιγμής μας πάνε όλα ευνοϊκά, έχοντας βγάλει και ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα.
Η λογική λέει πως όταν θα μπούμε στο ΟΑΚΑ θα είμαστε σε ακόμα καλύτερο επίπεδο. Θα έχουμε και άλλη ψυχολογία με την είσοδό μας σε ένα καινούργιο ουσιαστικά γήπεδο», σχολίασε ο αριστερός εξτρέμ της ΑΕΚ Διονύσης Γεωργιάδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X