Βετούλας: «Έχει ποιότητα η ΑΕΚ»

Βετούλας: «Έχει ποιότητα η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στα ποιοτικά χαρακτηριστικά που υπάρχουν στο ρόστερ της ΑΕΚ στάθηκε ο Νίκος Βετούλας, μετά το τέλος του αγώνα του ΟΑΚΑ, επισημαίνοντας πως όταν η Ένωση πίεζε στην άμυνα, οι παίκτες του δεν έβρισκαν λύσεις.

Ο προπονητής των Πατρινών δήλωσε: «Θεωρώ ότι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού ήμασταν πολύ καλοί. Πιστέψαμε και πριν και κατά την διάρκεια του ματς ότι μπορούσαμε. Είχαμε χαμένα ριμπάουντ και δεν μας επέτρεψε να κερδίσουμε. Βγάλαμε καλές άμυνες στο δ’ δεκάλεπτο, αλλά δεν ευστοχήσαμε σε ελεύθερα σουτ. Η ΑΕΚ έχει τέτοια ποιότητα ως ομάδα που δεν μας επέτρεψε να μπούμε ξανά στο ματς. Όταν άρχισε να παίζει πιεστικά η ΑΕΚ, αργούσαμε να βρούμε τον ελεύθερο συμπαίκτη μας»

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος, από την πλευρά του είπε: «Σήμερα θεωρώ πως δείξαμε 2 πρόσωπα. Μετά από το 25′-27′ στα τέλη του γ’ δεκαλέπτου χαλαρώσαμε και αμυντικά. Επιτρέψαμε στην ΑΕΚ να βάλει τρίποντα, που έχει και εύστοχους παίκτες, χάσαμε ριμπάουντ, κολλήσαμε στην επίθεση, χάσαμε και ελεύθερα σουτ. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που δεν συγχωρεί όταν δεν έχεις διάρκεια στην απόδοση σου. Εμείς κρατάμε την διάθεση και την ενέργεια που είχαμε μέχρι τα τέλη του γ’ δεκαλέπτου/ Κοιτάμε το επόμενο ματς του πρωταθλήματος. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ΑΕΚ στην Ελλάδα και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.»

Αν είχε αυξημένο κίνητρο ο ίδιος σήμερα: «Αν επιτρέπεις τους συναισθηματισμούς στο παιχνίδι, δεν βοηθάμε πολύ. Αυτό που ήθελα, όπως και οι συμπαίκτες μου, ήταν να κερδίσουμε. Προσπαθήσαμε, δεν τα καταφέραμε. Δεν θεωρώ ότι είχα να αποδείξω κάτι»

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X