Αποχαιρέτησε το Champions League αήττητη (VIDEO)

Αποχαιρέτησε το Champions League αήττητη (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη δική της ιστορία έχει γράψει η ΑΕΚ στο Champions League σημειώνοντας ένα μοναδικό επίτευγμα τη σεζόν 2002-2003. Η Ένωση είχε κληρωθεί σε έναν αρκετά δύσκολο όμιλο έχοντας να αντιμετωπίσει τις Ρεάλ Μαδρίτης, Ρόμα και Γκενκ. Ο «Δικέφαλος» στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και κατάφερε να συγκεντρώσει έξι βαθμούς με ισάριθμες ισοπαλίες!, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να προκριθεί.

Η αυλαία εκείνου του ομίλου έπεσε μία ημέρα σαν σήμερα το 2002 στην αιώνια πόλη. Η ΑΕΚ αντιμετώπιζε τη Ρόμα και ήθελε μόνο τη νίκη για να προχωρήσει στην επόμενη φάση. Η Ρόμα ήταν αρκετή δυνατή και κατάφερε να προηγηθεί στο 37’ με τον Ντελβέκιο νικώντας τον εξαιρετικό εκείνο το βράδυ Χιώτη. Στην επανάληψη η ΑΕΚ ανέβασε στροφές και κατάφερε στο φινάλε (90’) να πάρει μία ακόμη ισοπαλία με τον Σεντένο. Στις καθυστερήσεις η Ένωση κυνήγησε την ανατροπή που θα σήμαινε παράλληλα και την πρόκριση, αλλά το 1-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X