Ζντοβτς: «Κρατήσαμε τον ρυθμό με καλή άμυνα»

Ζντοβτς: «Κρατήσαμε τον ρυθμό με καλή άμυνα»
Photo Credits: INTIME

Στην πολύ καλή άμυνα της ομάδας του στάθηκε ο Γιούρι Ζντοβτς, τονίζοντας πως αυτό ήταν το κλειδί για να κρατήσει η ΑΕΚ τον ρυθμό της στο παιχνίδι.

Ο Σλοβένος προπονητής δήλωσε: «Να συγχαρώ τους παίκτες μου. Παίξανε πολύ καλά. Είναι πολύ καλή επιθετική ομάδα η Σάσαρι. Έχει πολλούς σκόρερ. Αλλά παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος με την άμυνα. Είχαμε κάποια προβλήματα στην επίθεση. Έλειπε ο Ιβάνοβιτς. Το ήξερε ο αντίπαλος και προσπάθησε να μας πιέσει. Ωστόσο αντέξαμε σε αυτές τις επιθέσεις τους. Κρατήσαμε τον ρυθμό μας, με πολύ καλή άμυνα. Αυτό ήταν το κλειδί για να κρατήσουμε την διαφορά, απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι, αλλά πλέον έχουμε και άλλα ματς. Πρέπει να κερδίζουμε συνέχεια»

Για Ιβάνοβτς και Φάλκερ: «Όταν ξεκίνησε να παίζει καλά αρρώστησε. Τώρα τραυματίστηκε. Δεν ξέρουμε ακόμα. Αύριο θα εξεταστεί και θα δούμε. Ο Ιβάνοβιτς είναι πολύ καλύτερα. Θα δούμε στις επόμενες μέρες. Είδα ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος. Ελπίζω να μας βοηθήσει στα επόμενα ματς»

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X