Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης θέλει τον Γκάλο

Εικόνες από το ΑΕΚ - Κέρκυρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο στόχαστρο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης βρίσκεται ο Ροντρίγκο Γκάλο. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ της ΑΕΚ είναι ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του γερμανικού συλλόγου και θα έχουν την ερχόμενη Τετάρτη (9/11) συνάντηση με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή στη Φρανκφούρτη.

Οι «αετοί» έχουν δει πολλά φετινά παιχνίδια της ΑΕΚ, ώστε να παρακολουθήσουν τον Γκάλο. Η αρχή έγινε στα ματς με τη Σεντ Εντιέν για το Europa League, τα οποία οι ιθύνοντες του γερμανικού συλλόγου παρακολούθησαν αργότερα, ενώ έχουν δει όλα τα φετινά ντέρμπι της ΑΕΚ αλλά και μερικά ακόμη ματς πρωταθλήματος, όλα από dvd.

Κάπως έτσι, την Τετάρτη (9/11) ο εκπρόσωπος του Ροντρίγκο Γκάλο αναμένεται να βρεθεί στη Φρανκφούρτη και θα έχει ραντεβού με τον τεχνικό διευθυντή της Άιντραχτ, Μπρούνο Χούμπνερ, για συζητήσουν το ενδεχόμενο της συνεργασίας των δύο πλευρών. Μάλιστα, οι πληροφορίες του sportfm.gr αναφέρουν πως οι Γερμανοί θέλουν να αποκτήσουν τον Βραζιλιάνο μπακ τον ερχόμενο Γενάρη και είναι διατεθειμένοι να δώσουν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στην ΑΕΚ.

Ο Γκάλο έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι τον Ιούνιο του 2017, ωστόσο μπορεί αν διαπραγματευτεί το μέλλον του και να μιλήσει με οποιαδήποτε ομάδα από την 1η του Γενάρη. Βέβαια, το πρώτο μέλημα του 30χρονου δεξιού οπισθοφύλακα είναι να παραμείνει στην Ένωση και είναι διατεθειμένος να περιμένει ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Την ίδια ώρα, όμως, παρότι στους «κιτρινόμαυρους» τονίζουν ότι η περίπτωση της ανανέωσης του συμβολαίου του Γκάλο αποτελεί μία από τις προτεραιότητες, δεν έχει γίνει κάποια επαφή ή προσέγγιση με τον ποδοσφαιριστή αλλά ούτε και με τον μάνατζέρ του.

Πηγή: Sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X