Το μυαλό στον Φοίβο Συκεών

Με «συνταγή» Βέροιας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρωτάθλημα χάντμπολ είχε διακοπή αυτό το Σαββατοκύριακο με αποτέλεσμα ο προπονητής της ΑΕΚ, Κώστας Τούτσης να δώσει ρεπό στους παίκτες του.

Από σήμερα ωστόσο η ομάδα επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ξεκινώντας την προετοιμασία της για τον αγώνα που ακολουθεί με τον Φοίβο Συκεών στη Θεσσαλονίκη. Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το «κιτρινόμαυρο» τμήμα που θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα και να διατηρήσει τον πολύ καλό ρυθμό που έδειχνε να έχει βρει στα τελευταία παιχνίδια. Για αυτό το λόγο και ο τεχνικός του «Δικεφάλου» θέλει να διατηρήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του. Η ΑΕΚ βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας και θέλει να συνεχίσει την πορεία πρωταθλητισμού. Από σήμερα αναμένεται να επιστρέψουν και οι δύο ξένοι, Άντρεγιτς και Χόγκας που είχαν εξασφαλίσει άδεια για να μεταβούν στη Σερβία ενώ επανέρχονται και οι υπόλοιποι που βρίσκονταν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X