Στο «μικροσκόπιο» οι 10 κόντρα στην Μπεσίκτας

Στο «μικροσκόπιο» οι 10 κόντρα στην Μπεσίκτας
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πάλεψε μέχρι τέλους κόντρα στην Μπεσίκτας, όμως δεν τα κατάφερε. Η Βασίλισσα μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα προσπάθησε, ώστε να πάρει τη μεγάλη νίκη και να εδραιωθεί στην κορυφή του ομίλου της, όμως οι Τούρκοι είχαν λύσεις στο παιχνίδι τους και πήραν αυτό που ήθελαν, με την Ένωση να γνωρίζει την πρώτη ήττα της τη φετινή σεζόν.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε την κριτική του enwsi.gr στους παίκτες της Βασίλισσας:

Ρόκο Λένι Ούκιτς: Δεν ήταν στην βραδιά του. Προσπάθησε να βοηθήσει την Βασίλισσα, είχε διάθεση, όμως οι φάσεις δεν του βγήκαν και έτσι η παρουσία του πέρασε στα… ψιλά. Αντιμετώπισε αρκετά θέματα στην άμυνα, με τον Τόμπσον και τον Ρολ και δεν κατάφερε να παρουσιάσει ανάλογη εμφάνιση με αυτή του Βελγίου.

Ντούσαν Σάκοτα: Εκ των κορυφαίων της ΑΕΚ. Ο αρχηγός πάλεψε μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως οι τελευταίοι πόντοι της ομάδας στο ματς ήταν δικοί του. Στα τελευταία λεπτά ήταν ο πιο δραστήριος όλων και για τον λόγο αυτό τον «σημάδευαν» άπαντες.

Κώστας Βασιλειάδης: Ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι. Η κακή παρουσία του κορυφώθηκε στο δεύτερο δεκάλεπτο, στις τρεις πολύ κακές επιλογές του στην επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο μεταμορφώθηκε, όμως και εμφανίστηκε… άλλος παίκτης. Ήταν αυτός που αποτέλεσε τον ηγέτη της ΑΕΚ, παίρνοντας την ομάδα από το… χέρι και με δικές του προσπάθειες θέλησε να της δώσει τη νίκη.

Μίλαν Μιλόσεβιτς: Πάλεψε πολύ, έδωσε τις μάχες του, όμως δεν κατάφερε να βοηθήσει όσο θα ήθελε. Ο «Μίνια» έπαιξε μόλις 12 λεπτά και τα περισσότερα από αυτά σε θέση στην οποία δεν είναι και τόσο αποδοτικός («3»). Είχε, όμως και τη διάθεση, αλλά και τον… τσαμπουκά να κερδίσει τις μάχες κοντά στο καλάθι.

Μάικλ Ντίξον: Η χειρότερη εμφάνισή του με τη φανέλα της ΑΕΚ σε επίσημο παιχνίδι. Πολύ χαμηλά από πλευράς παραγωγικότητας, αν και βοήθησε πολύ στο κομμάτι της δημιουργίας (5 ασίστ). Δεν του βγήκαν τα σουτ, αν και πήρε κάποιες καλές προσπάθειες, ενώ δεν κατάφερε να μπει στο κλίμα, αλλά και τις απαιτήσεις του αγώνα.

Γιαννούλης Λαρεντζάκης: Ο «Λάρυ» ήταν από τους πιο μαχητικούς παίκτες της ΑΕΚ κόντρα στην Μπεσίκτας. Έπαιξε με πολύ πάθος, αλλά και με τεράστια προσήλωση στην άμυνα. Είναι χαρακτηριστικά και τα κλεψίματα που έκανε στο παιχνίδι, ωθώντας το αντίπαλο γκαρντ (Γκιουλέρ) στο λάθος. Επιθετικά δεν βοήθησε την ΑΕΚ, αν και δεν πήρε προσπάθειες.

Ράνταλ Φόλκερ: Από τις πρώτες στιγμές που πάτησε παρκέ φάνηκε πως δεν είχε μπει στο κλίμα. Δεν κατάφερε να βοηθήσει σε κανένα σημείο του αγώνα, φανερά επηρεασμένος από την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Αναμένεται στα επόμενα παιχνίδια να παρουσιαστεί καλύτερος. Έλειψε πολύ πάντως και ειδικά στον τομέα των ριμπάουντ.

Νίκολα Ιβάνοβιτς: Δεν έκανε κάποια… εξεζητημένη προσπάθεια ο Μαυροβούνιος άσος. Επιθετικά η μοναδική παρουσία του ήταν το τρίποντο που ισοφάρισε το σκορ στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου (64-64). Κατά τ’ άλλα, προσπάθησε να περιορίσει τα αντίπαλα γκαρντ, δίχως, όμως, μεγάλη επιτυχία.

Δημήτρης Μαυυροειδής: Ο «Μαύρο» αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στον Στίματς, αλλά και τον Σανλί. Πήρε προσπάθειες, είχε τη διάθεση να βοηθήσει, αλλά έμεινε μακριά από τον καλό εαυτό του. Θα μπορούσε να προσφέρει πολλά περισσότερα, εφόσον έπαιρνε περισσότερες προσπάθειες.

Τζαουάντ Ουίλιαμς: Έπαιξε με μυαλό στην επίθεση και έδωσε σημαντικές λύσεις όταν η μπάλα ήταν… βαριά. Στην άμυνα, όμως, είχε αρκετά θέματα, με τους αντίπαλους ψηλούς, καθώς δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στην θέση «5», που έπαιξε σε κάποια σημεία του παιχνιδιού. Επιθετικά, πάντως, ήταν… εγγύηση όσες φορές η μπάλα πήγαινε στα χέρια του.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X