Ζντοβτς: «Συγγνώμη απ' όλους. Άθλια η άμυνα. Ντρέπομαι. Είναι δική μου ευθύνη»

Ζντοβτς: «Συγγνώμη απ' όλους. Άθλια η άμυνα. Ντρέπομαι. Είναι δική μου ευθύνη»
Photo Credits: INTIME

Στο ότι οι παίκτες του σκέφτονταν το πόσους πόντους θα έβαζαν και όχι την άμυνά τους στάθηκε ο Γιούρι Ζντοβτς, μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας πως έγιναν πολλά λάθη κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ η άμυνα δεν ήταν σε καθόλου καλό επίπεδο.

Ο Σλοβένος προπονητής δήλωσε: «Πρώτα θέλω να απολογηθώ στον κόσμο, για το πως τελειώσαμε το παιχνίδι. Ήταν απαράδεκτο. Ντρέπομαι. Αυτά είπα και στους παίκτες μου. Δεν γίνεται να τελειώνεις το παιχνίδι έτσι. Επιστρέψαμε, αλλά έβαλαν μεγάλα σουτ σε κρίσιμα σημεία του αγώνα. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα στην άμυνα. Κάναμε πολλά λάθη. Πήγαμε στο ματς να παίξουμε επιθετικά και όχι αμυντικά. Απλώς παίρναμε την μπάλα και τρέχαμε στον αιφνιδιασμό.

Δεν μπορείς να κερδίσεις τη Μπεσίκτας αν παίζεις έτσι. Αυτό ήταν το βασικό πρόβλημα. Η ομάδα κοίταζε πόσους πόντους θα σκοράρει. Έχουν ποιότητα σίγουρα, αλλά δεν είδα από εμάς κάποια πράγματα. Αυτό ήταν το βασικό πρόβλημα. Χάσαμε, αλλά δεν μπορούμε να σταματήσουμε. Μας χτύπησαν, αλλά πλέον θα δούμε το παιχνίδι σε βίντεο και θα δούμε τι έγινε. Είναι δική μου ευθύνη σίγουρα. Προσπαθώ να βάλω την ομάδα σε καλό επίπεδο».

Για το ότι ο Ράνταλ Φάλκερ έπαιξε μόνο για 6 λεπτά: «Ήταν άρρωστος. Όπως πήγε το παιχνίδι, μας ανάγκασε να τον χρησιμοποιήσουμε λίγο, επειδή είχε πρόβλημα. Ήθελα να τον κρατήσω, αν τον χρειαζόμασταν στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ήμασταν όλη την ώρα πίσω στο σκορ και δεν ήθελα να τον βάλω. Αυτός ήταν ο βασικός λόγος. Σήμερα σε αυτά τα 6 λεπτά πυ έπαιξε, δεν ήταν πολύ καλά. Για αυτό παίξαμε πολύ με τον Τζαουάντ Ουίλιαμς στο 5. Να έχουμε και πολλές επιλογές στο σουτ».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X