Στα κρίσιμα «μίλησε» η εμπειρία

Στα κρίσιμα «μίλησε» η εμπειρία
Photo Credits: INTIME

Το πρώτο δεκάλεπτο της ΑΕΚ στα Τρίκαλα, ήταν το χειρότερο της φετινής σεζόν. Η Ένωση αντιμετώπισε προβλήματα από την άμυνα των Τρικάλων, με αποτέλεσμα να μείνει χαμηλά σε παραγωγικότητα και να πετύχει μόλις 31 πόντους. Φυσικά, το καμπανάκι είχε… ακουστεί στα αποδυτήρια. Και στο σημείο εκείνο ανέλαβαν δράση οι πιο έμπειροι παίκτες του συνόλου.

Τζαουάντ Ουίλιαμς, Κώστας Βασιλειάδης και Ντούσαν Σάκοτα ανέλαβαν την κατάσταση στα χέρια τους και οδήγησαν εκ του ασφαλούς την Βασίλισσα. Η άμυνα ήταν στα γνωστά επίπεδα, από το ξεκίνημα της σεζόν, ενώ επιθετικά υπήρξε καλύτερη κυκλοφορία, αλλά και περισσότερες λύσεις. Φυσικά, σε αυτό σημαντική ήταν η συμβολή των τριών παικτών, καθώς πολλές από τις επιθέσεις της ομάδας περνούσαν από τα χέρια τους.

Τι σημαίνει, λοιπόν, η νίκη, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτή, στα Τρίκαλα; Πως η φετινή ΑΕΚ έχει παίκτες-προσωπικότητες, ώστε να την κατευθύνουν ακόμα και σε μια δύσκολη κατάσταση, όπως ήταν αυτή στο κλειστό των Τρικάλων. Έτσι, η Βασίλισσα γίνεται ακόμα πιο… επικίνδυνη για κάθε αντίπαλο!

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X